A tengerentúlon már novemberben megjelenhet a Paper Mario: Sticker Star

2012. augusztus 16.
1.4391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo a tegnap esti órákban pontos megjelenési dátummal ruházta fel néhány videojátékát, így köztük a Paper Mario: Sticker Start is, amely a tervek szerint a tengerentúlon már november 11-én a boltok polcaira kerülhet.

Hangsúlyos, hogy az időpontok egyelőre csak a tengerentúli régióra érvényesek, a bejelentéseket ugyanis a cég amerikai divíziója ejtette meg, de így is fontosak lehetnek számunkra a dátumok, ha másért nem is, akkor tájékoztató jellegük miatt.

A Paper Mario: Sticker Star novemberi megjelenése mellett ugyanis például kiderült, hogy idén már biztosan nem fér bele a Nintendo terveibe a Luigi's Mansion: Dark Moon premierje, ami így csak 2013-ban jelenhet meg, de eltűnt a Nintendo listájáról a Castlevania: Lord of Shadow - Mirror of Fate mellékszál is, egyelőre kérdéses, hogy miért.

A Nintendo 3DS tulajdonosainak további jó hír lehet, hogy október végén - Amerikában a hónap 28. napján - egy új Professor Layton játék is megjelenik, méghozzá a The Miracle Mask, amely remélhetőleg Európába is megérkezik az ősszel.
Paper Mario: Sticker Start is, amely a tervek szerint a tengerentúlon már november 11-én a boltok polcaira kerülhet.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

De nagy!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Paper Mario: Sticker Star
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja