A Telltale mézesmadzagja ígéretes

2010. augusztus 29.
1.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
A Telltales fiúk értenek a bogár ültetéshez annyi szent.
 

A Sam & Max befejezése után mindenki találgatott vajon mi lesz az új project. Sokan egy újabb Monkey Island részre tippeltek, mások úgy gondolták folytatódik a Strong Bad, esetleg a Wallace és Gromit. Netalán elkészül a folytatása a legendás Full Throttlenek, hiszen ez a játék pontosan akkor halt be, amikor a Sam & Max is, és csak a Telltalenek volt köszönhető, hogy utóbbit később visszahozták a sírból. Egyik sem talált. Az eredmény mindenesetre meglepő, és váratlan.

Úgy néz ki a következő - egyelőre még cím nélküli - produktum egy smash up lesz. Vagyis több játékból kiemelték a hősöket és egybegyúrták egy teljesen új történetben. A képregények világában az ilyesmi teljesen megszokott, ha valakinek ismerős a hamarosan filmre kerülő Bosszú Angyalai, vagy az Igazság Ligája könnyen el tudja képzelni az alapszituációt. De számítógépes játékokban nem is emlékszem, hogy ilyen valaha is előfordult-e volna.

Négy szereplő tűnik biztosnak eddig. Sam, a Sam & Max játékokból, Strong Bad, a Strong Bad's Cool Game for Attractive People-ból, Tycho a nem régiben leállított Penny Arcade Adventuresből, és a Heavy a Team Fortress 2-ből. Hogy a játék típusa milyen lesz, esetleg ezek a végleges szereplők, vagy lesznek többen is egyelőre semmit nem tudni, de a Telltale azt ígérte, jövőhéten csütörtökön sokkal több részletet is elárul. Úgyhogy várjuk szeptember 2-át.
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja