A Telltale is bekeményít hétvégére

2010. október 31.
1.8751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Aki azt hitte volna, hogy egyik legdinamikusabb fejlesztőcsapatunk, a Telltale Games nem készül valami egészen speciális ajándékkal a Halloweenre való tekintettel, az bizony nem ismeri a fiúkat.

Őket nem abból a fából faragták, akik csak úgy engedik, hogy kikerüljenek a köztudatból csak mert éppen nem tudnak újabb képeket mutatni legfrissebb játékukból. Ha más nem hát előveszik régebbi hasonlóan sikeres sorozataikat, hogy abból mazsolázva örvendeztessék meg a nagyérdeműt. Ez pedig nem más jelen esetben mint egy epizód a legutóbbi Sam and Max évadból.

Az ominózus epizód pedig stílusosan a Sam and Max: Night at the Raving Dead. Csupán egy kattintás, máris beszerezhetitek, valamint ha eddig még nem tettétek volna akár végig is játszhatjátok az epizódot, amely csak ezen a hétvégén teljesen ingyen kerülhet hozzátok. Csupán egy regisztrációt kérnek cserébe, és ha november 1-ig letöltöd a játékot egy petákodba sem kerül. A játék természetesen a többi résszel együtt az igazán élvezetes, de aki eddig ódzkodott volna tőle, vagy nem szeret interneten vásárolni az kattintson a játék hivatalos weboldalára és adjon magának és a nyomozópárosnak egy esélyt.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 25 napja

Minden évben elérhetővé teszik ezt az epizódot Halloween alkalmából mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ingyen van, akkor nagyon király röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja