A televíziók piacára is új játékost küldött a Xiaomi

2014. május 15.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A kínai Xiaomi izgalmas bejelentéseket tartogatott mára, hiszen bemutatkozott a gyártó első táblagépe, mely rendkívül meggyőző lett, de nem szabad megfeledkezni a vállalat másik újdonságáról sem.

Ez az újdonság nem lenne más, mint a Xiaomi MI TV 2, ami az előd vérvonalát viszi tovább, ám a márkához hűen számos olyan funkciót tartogat, mely eddig a méregdrága kategória kiváltsága volt. A 3D funkciót ezúttal a 4K-val fokozta a gyártó, a 47 hüvelykes méretet pedig 49 hüvelykre cserélték.

A televízió Android rendszert futtat, melyet a vállalat saját MIUI TV skinje színesít. A gyorsaságról természetesen egy MediaTek MStar megoldás gondoskodik, mely négymagos, magonként 1,5GHz-es processzort és Mali-450 MP4 grafikus gyorsítót kapott, mindehhez 2GB memóriát álmodtak meg a mérnökök. A beépített 8GB-os tárhelyet memóriakártyával lehet még bővíteni, a Bluetooth-os távirányítót pedig akár okostelefonunk is helyettesítheti. A termék átszámított ára nagyjából 640 dollár (143 000 Ft), ám valószínűleg csak Kínában találkozhatunk majd az újdonsággal. Néhány év múlva azonban olyan sikeres lehet a vállalat, hogy nekiindul az amerikai és az európai piacnak is.
2 hozzászólás

kpal

5 éve, 9 hónapja és 19 napja

Az eddigi Smart rendszerű tv-k nem arattak sok sikert és itt akármelyik márkáról beszélünk sok panasz volt a lassúságra stb... kíváncsi volnék ez a Tv már tud-e normális szinten gyorsan üzemelni. Vagy várni kell még pár generációt .
Samsung is nem régiben visszafizették az appok árát minden felhasználónak.

válasz erre

totyak

5 éve, 9 hónapja és 19 napja

Androidos tv, mik vannak.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja