A Team Fortress inspirálta a Guild Wars 2 kasztrendszerét

2012. március 30.
1.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mik ki nem derülnek, gondolhattad te magad is a fenti cím olvasatán, az ArenaNet dizájnerei, név szerint Ben Miller és Jon Peters ugyanis a PC Gamer magazinnak azt nyilatkozták - egy percig sem takargatva a valóságot -, hogy a Guild Wars 2 kasztrendszerét nem más, mint a Valve Team Fortress-sorozata ihlette.

Jon Peters szerint az online akciózásra kiélezett Team Fortress-ben ugyanis annyira változatosak a kasztok, hogy azok mindegyike különféle játékstílust követel meg.

Elsősorban ez az a tulajdonság, ami miatt az ArenaNet úgy határozott, hogy tulajdonképpen a Valve alkotásának szisztémáját fogják alapul venni a Guild Wars 2-höz.

Ben Miller, a másik dizájner mindehhez hozzátette, hogy mikor elkezdtek tanácskozni azon, hogy az MMO játékok "kaszttriumvirátusa" - healer, DPS, tank - mellett milyen kasztok kerüljenek még bele a játékba, akkor adta magát, hogy a Team Fortress sokszínűségéből merítsenek ötletet. Kíváncsian várjuk, hogy ez miképpen fog majd érződni a Guild Wars 2 végleges kasztrendszerén.
Guild Wars 2 kasztrendszerét nem más, mint a Valve Team Fortress-sorozata ihlette.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az nagyon jó, a TF hatalmas!mosolygó smiley

válasz erre
Guild Wars 2
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja