A számszeríj is visszatér a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2-ben

2014. február 11.
1.9681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb részletek láttak napvilágot a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2-ről, a GameInformer magazin ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a DLC-vel visszatér Rapture egyik kedvenc fegyvere, a számszeríj is.

A kérdéses fegyverről egyelőre annyit tudunk, hogy háromféle lőszerrel érkezik, így lesz köztük nyugtató, zajkeltő és gázzal töltött íj is, amelyeket értelemszerűen taktikázásra használhatunk majd fel a harcok során.

A BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 egyébiránt március 25-én várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is, átlagosan 6 órás játékidővel, 15 dolláros árcédulával.
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2-ről, a GameInformer magazin ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a DLC-vel visszatér Rapture egyik kedvenc fegyvere, a számszeríj is.'>
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 1 hónapja és 2 napja

Az íjban a csendessége volt a legjobb.

válasz erre

NomarCube

11 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát remélem, hogy méltó lesz az alapműhöz/alapművekhez a hatásvadász de nem túl tartalmas első Burial at Sea után meglepődött smiley . A változatos fegyverek kicsit hiányoztak is a belőle, de annyi időre el lehetett lenni vele.

válasz erre
BioShock Infinite
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja