A Survarium Free Play módja ötvözi a S.T.A.L.K.E.R. és a DayZ stílusát

2015. január 16.
4.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Survarium bétáját rengetegen próbálták ki eddig és negatív visszhangot nemigen kapott az alkotás, azonban érdekességek bukkantak fel az előzetesek folyamán, így többen is a Free Play mód összetettségén lepődtek meg.

Nem volt ez másként az Eurogamer munkatársával sem, aki Oleg Yavorsky-t a játék PR és marketing felelősét faggatta a móddal kapcsolatosan.

Oleg így fogalmazott:
Egyértelművé tettük a kezdetektől, hogy a Survarium nem egy újabb STALKER, többek között azért mert ez egy online, multiplayer alapú játék. A Free Play-el azt tervezzük, hogy nagyjából 30 játékos fog játszani együtt egy mapen.

A terv az, hogy bár függetlenül, mégis együtt játszhatunk. Bizonyos helyzetekben csapatot kell alkotni más játékosokkal, más szituációban azonban mindenki mindenki ellen kell hogy harcoljon.

A végső cél hogy te éld túl a játékot így egy mapen belül lesz hogy aki az előbb még a barátod volt, a következő pillanatban már az ellenséged.
Survarium bétáját rengetegen próbálták ki eddig és negatív visszhangot nemigen kapott az alkotás, azonban érdekességek bukkantak fel az előzetesek folyamán, így többen is a Free Play mód összetettségén lepődtek meg.'>
4 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

10 éve, 20 napja

Multis bohóckodás nem érdekel várom a régi arcok remélhetőleg STALKER 2-jét!

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 20 napja

Érdekesnek tűnik...

válasz erre

bekecs

10 éve, 20 napja

Egyre szimpatikusabb a game.mosolygó smiley Már nagyon várom!

válasz erre

italianman

10 éve, 20 napja

Ez jó lesz,várom.

válasz erre
Survarium
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja