A Super Talent bejelentette új UltraDrive MX2 SSD tárolóját

2013. január 02.
1.4661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A memóriarendszerekre és flash alapú adattárolókra szakosodott Super Talent a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a szilárdtest-meghajtóinak felhozatalát.

A szóban forgó adattároló Super Talent UltraDrive MX2 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és jelenleg négy modellt foglal magában, amik persze más-más tárolókapacitást kínálnak. A gyártó újdonsága természetesen a már jól bevált 2,5 inches/9,5 milliméteres kialakítással gördült le a gyártósorról, így nem csak asztali PC-kben, hanem akár a hordozható gépekben is munkára foghatóak.

A vállalat meghajtója a SATA II interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, de persze visszafelé kompatibilisek a korábbi SATA I rendszerekkel is, ráadásul szükség esetén mini USB porton keresztül is munkára fogható. A Super Talent UltraDrive MX2 SSD 60 GB-os (FTM06M225H gyári modellszám), 120 GB-os (FTM12M225H), 240 GB-os (FTM24M225H), illetve 480 GB-os (FTM48M225H) tárolókapacitással lesz elérhető.

A meghajtó teljesítményéről meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a cég, annyit mindenesetre elárultak, az SSD szekvenciális írási és olvasási sebessége elérheti akár a 240 MB/s-ot is. A felhozatalból természetesen ezúttal sem hiányzik a TRIM és a garbage collection technológiák támogatása sem. Az új Super Talent UltraDrive MX2 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

A 480 gigás jöhetne a laposomba!

válasz erre

csirkee

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

jesszusom hova fejlődött a világ...hihetetlen

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja1000feri profiljaManiac profiljamarco profiljaiPet profiljagery1113 profilja