A streamelés jövőjét mutatja majd be a SteelSeries

2015. január 03.
2.2371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A SteelSeries már jó néhány hónapja tartja izgalomba a játékosok egy részét, hiszen a tavalyi E3 alatt bemutatkozó különleges kiegészítő körül még mindig sok a kérdőjel, a CES 2015 alatt azonban több érdekesség is várja majd az érdeklődőket.

A vállalat ugyanis szeretné bemutatni azt, hogy ők hogyan látják a streamelés jövőjét, melyben persze fontos szerepet kap majd a SteelSeries Sentry Eye Tracker is. Ehhez öt profi játékost és a legnépszerűbb streames megoldást, a Twitch-et hívták segítségül.

A ZombiUnicorn, iamsp00n, Na'Vi ceh9, Sheever és KayPeaLoL ötös ugyanis ma és holnap az említett kiegészítővel felszerelkezve fogja közvetíteni a csatáját, így a nézők még több érdekességet megtudhatnak kedvencük stílusáról, vagy éppen taktikájáról. A gyártó pontosan nem tért ki arra, hogy a Sentry segítségével milyen érdekességek várnak ránk a közvetítések alatt, de talán sokaknak érdemes lehet figyelni a gyártó oldalát.
4 hozzászólás

Neurotic

10 éve, 12 napja

totyak írta:
Engem egyáltalán nem érdekelnek a streamek. Ha tetszik egy játék, akkor játszom és nem azt nézem mások hogy játszanak.
Ezzel én is így vagyok. A "nézzétek Pistike vagyok és játszom" típusú streameknek nincs is sok értelme. Viszont vannak olyan streamek mint például a nagyobb bajnokságok ahol van mit nézni. Talán a focihoz tudnám hasonlítani, hogy a térre bárki lemehet rugdosni a labdát, de azért a bajnokságokat sokan szokták nézni élőben.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 12 napja

Youtube-on nézek max videót játékról és csak azért, hogy lássam mozgásban, szóval nekem édes mindegy. röhögő smiley Élőben csak akkor láttam eddig értelmét, amikor új és megjelenés előtt álló játékról készítettek streamet a fejlesztők.

válasz erre

kpal

10 éve, 12 napja

Ez is csak felkapott lesz egy darabig aztán eltűnik.

válasz erre

totyak

10 éve, 12 napja

Engem egyáltalán nem érdekelnek a streamek. Ha tetszik egy játék, akkor játszom és nem azt nézem mások hogy játszanak.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja