A Straight Right fejleszti a Mass Effect 3 Nintendo Wii U-s változatát

2012. augusztus 30.
2.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kizárt, hogy sokakban egy világ fog összeomlani a most következő percekben, de kötelességünk hírt adni nektek arról, hogy a BioWare nem vállalta magára a Mass Effect 3 Nintendo Wii U-s változatának fejlesztési munkálatait, amivel így egy külsős fejlesztőcsapatot bíztak meg.

Hogy pontosan kiket? Nos, a nagy név ugyebár megkövetelne egy nagyobb múlttal rendelkező gárdát, de a BioWare megelégedett egy aprócska ausztrál fejlesztőcsapattal, a komolyabb projektekkel még alig bíró Straight Right alakulatával.

Minderről maguk a melbourne-i srácok számoltak be a nagyvilág számára hivatalos Facebook oldalukon, ahol meglepő közöny kísérte a bejelentést. Az ausztrál brigád a múltban nem tett le túl sok mindent az asztalra, az egyetlen komolyabb magbízásukat is az Electronic Arts-tól kapták, amikor megkérték őket, hogy készítsék el a Need for Speed: Shift 2 Unleashed iOS rendszerekre szánt változatát.

Hogy a fenti történések mennyiben befolyásolják majd a Wii U-s Mass Effect 3 minőségét, azt nem tudjuk, de reméljük, hogy a BioWare alaposan ellenőrzés alatt tartja majd a srácokat.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 20 napja

Hinnye az kemény!

válasz erre
Mass Effect 3
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt