A Steel Battalion: Heavy Armor egyaránt használ kontrollert és Kinect-et

2011. augusztus 16.
3.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tavaly óta tudjuk, hogy a Capcom-nak szándékában áll felfrissíteni a Steel Battalion címet, méghozzá egy Kinect-es örömmel megspékelt folytatással, amelyet ez alkalommal a From Software ad ki mancsai közül.

Az Xbox 360 exkluzív produktum azonban más téren is elüt majd 2002-es elődjétől: a jövőben játszódó akciójáték vezérléséhez ugyanis furcsa mód nem csupán kontrollerre, vagy Kinect-re lesz szükségünk, sokkal inkább e két periféria egyvelegére.
#tv#Felmenőjéhez hasonlatosan a Steel Battalion: Heavy Armor sem lesz híján a Mechwarrior-szerű fantasztikus harci gépezeteknek. A számítógépeknek befuccsolt, így hát nincs más hátra mint előre, a háborút bizony "mezei" mechanikus szörnyekkel kell megvívni. Az élmény kiteljesedése érdekében pedig az irányíthatóság sem szorítkozik a pofon egyszerű Kinect vagy kontroller lehetőségeire, ellenben ötvözi őket. A dolog azonban egyszerűbb, mint gondolnátok.

A kontrollert a mozgásra, célzásra és tüzelésre használhatjuk, míg a Kinect a megfelelő gesztikulációk érzékelésével a motor beindításában, a teleszkóp alkalmazásában és a gépágyú kezelésében játszik domináns szerepet. Ezen felül verbálisan és nem verbálisan is kommunikálhatunk társainkkal - a "High-Five" (tehát pacsizás) lehetőségét pediglen külön kiemelik a készítők.
4 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nem tűnik olyan rossznak!

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 9 napja

milyen hülyeség már csak kinectre kiadni valamit

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 9 napja

látványos vidi az biztos

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 9 napja

Miért only Kinect ez?meglepett smiley Mekkora baromság!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja