A Steate of Decay fejlesztői új játékon dolgoznak

2014. augusztus 04.
2.3561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
A State of Decay-t is fejlesztő Undead Labs együtt dolgozik a mobiljáték-kiadó Kabam-el egy free-to-play fantasy RPG-n, aminek a címe: Moonrise.

Az iOS és Android rendszerekre 2015-ben érkező Moonrise-t az Undead Labs-t alapító Jeff Strain egy szörnygyűjteményes multiplayer RPG-ként írja le. Online, valós idejű stratégiai küzdelmek, színekkel teli 3D-s grafika és karakterábrázolás jellemzi majd a játékot.

Strain továbbá így ír blogposztjában az új projektről:

Éppen úgy ahogyan friss vért próbáltunk pumpálni a State of Decay-el a zombi műfajba, úgy akarjuk felfrissíteni az RPG zsánert a Moonrise-al. A Moonrise épít a mélyebb csapatmechanizmuson alapuló lénygyűjtögetésre, a valós idejű harcokra, erős multiplayer módra, és konzolminőségű művészetre, animációra. És természetesen egy olyan eszközön tudunk vele majd játszani, amit nap, mint nap a zsebünkben, táskánkban hordunk."

Attól még, hogy az Undead Labs a Moonrise-on dolgozik, nem jelenti azt, hogy a State of Decay véget érne. Strain azt nyilatkozta, hogy túlélő horrorjátékuk iránt elkötelezettebbek, mint valaha. A Microsoft-al hosszú távú szerződést kötöttek januárban és leszerződtették J.L. Bourne-t, a Day by Day Armageddon című regény íróját.

Szóval míg a State of Dacey magja továbbra is ezen a játékon dolgozik, addig egy másik csapat fejlesztgeti az új, Moonrise projektet.
State of Decay-t is fejlesztő Undead Labs együtt dolgozik a mobiljáték-kiadó Kabam-el egy free-to-play fantasy RPG-n, aminek a címe: Moonrise.'>
4 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

Nekem tetszik, csak ne lenne mobilos cím, így valószínűleg kimarad...

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

Pokémon koppintás, vagy mi akar ez lenni?

válasz erre

Mordorer

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

Tök jól néz ki, tetszik. RPG mondjuk nem annyira jön be de azért el vagyok vele ha olcsó vagy ingyenes...

válasz erre

kpal

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

Mobil egyre nagyobb cél a stúdióknak , kis befektetéssel elég jó bevétel.

válasz erre
State of Decay
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja