A Starbreeze csapata is licencelte az Unreal Engine 3-at

2011. február 21.
2.2951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Komoly meglepetést okozott a nagyvilág számára a svéd Starbreeze csapata, akik néhány órával ezelőtt bejelentették, hogy ők is beálltak azon fejlesztőstúdiók sorába, akik jövőben érkező alkotásaikhoz az Unreal Engine 3-at használják majd fel.

A hivatalos közlemény értelmében a srácok azért veszik birtokba korunk egyik legnépszerűbb grafikus motorját, mert azzal szeretnék megtámogatni a jövőben érkező alkotásaikat, így tehát a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay és a The Darkness projektek után reformál a gárda.

A csapat vezére, Johan Kristiansson úgy nyilatkozott, hogy alaposan megvizsgálták a jelenlegi piacon megtalálható grafikus motorokat, és arra az elhatározásra jutottak, hogy az Unreal Engine 3 az egyetlen, amely kielégíti minden igényüket. Ha hihetünk a felmerült szóbeszédeknek, akkor a svéd srácok az Unreal Engine 3-at használják majd fel arra is, hogy meghajtsák vele az Electronic Arts csapatának készülő titkos alkotást, avagy a Project Redlime-ot, amely a legtöbb forrás szerint a sokat emlegetett nagy Syndicate feltámadás lesz.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Már jó pár év benne van ebben a motorban, mégis nagyon szép játékokat össze tudnak hozni vele. Nem kevés játék kezdő képernyőjén látom feltűnni a logo-t.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja