A Star Wars: The Old Republic-ot jobban kapkodják, mint a Battlefield 3-at

2011. július 27.
2.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amennyiben hihetünk az ízléses öltönyben feszítő elnököknek, úgy az Erő újfent győzelmet aratott a lőfegyverek felett, az Electronic Arts zászlaja alatt készülő Star Wars: The Old Republic ugyanis nagyságrendekkel felülmúlta a vállalat másik nagy-nagy reménységét, a Battlefield 3-at.

Minderre maga Frank Gibeau, az EA elnöke világított rá, aki valószínűleg éppoly diadalittas vigyorral konstatálta eme fordulatot, mintha a várva-várt FPS kerekedett volna a Jedik fölébe.

A befektetők egyik konferenciáján történt, hogy az Electronic Arts elnöke beharangozta, a Star Wars: The Old Republic eleddig több előrendelést könyvelhetett el magának, mint a fennkölten magasztalt Battlefield 3, mi több, a rekordokat is sorban döntögeti.

Eközben a vállalat vezérigazgatója is tett egy bejelentést: John Riccitiello elárulta, az Old Republic megjelenési dátumát idén szeptemberben bocsátják közszemlére.

"Szeptemberben lesz alkalmunk arra, hogy behajítsuk a labdát és megdobjunk titeket egy fix dátummal."
Battlefield 3-at.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ezen nem is csodálkozom. SW azért jóval nagyobb név és a világ, amiben a game játszódni fog, nem gyengén érdekesebb... Az árát is jobban megéri...

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja