A Star Wars Galaxies-nak eredetileg hamarabb lett volna vége

2011. július 09.
2.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Star Wars Galaxies leállításáról már mi is hírt adtunk, most csak pár újabb érdekességgel szolgálhatunk a témához.

Az egyik, hogy a szerződésben lefektetett befejezés 2012-ben lett volna, azonban ez már egy kétszeresen meghosszabbított dátum. Az MMORPG-t eredetileg mindösszesen öt évre tervezték. A Sony Online Entertainment elnöke, John Smedley is hozzászólt nemrég a témához. "Sokan nem tudnak róla, hiszen nem beszélünk erről, de már kétszer is kitoltuk a játék végét.

Amikor a LucasArts-ot megkerestük a licensszel kapcsolatosan, még 2001-ben, öt éves időtartamot szántunk a játéknak, ami baromi hosszú időnek tűnt! Az EverQuest is csak akkoriban indult, nem tudtuk mennyi ezeknek a dolgoknak az élettartama."
Smedley üzleti okokat, a játék piaci eredményeit és az EA által megjelentetett Star Wars: Old Republic felbukkanását említette kiváltó okokként.Azt elismeri ugyan, hogy a SWTOR-t tehetséges csapat készíti, azt állítja, hogy "Legalább kétmillió előfizetőre lesz szükségük, hogy üzletileg támogassák a játékot. Tudom, mennyibe került nekik az elkészítése, ennyire biztosan szükségük lesz."

Smedley-nek is fáj búcsút mondani a játéknak és rosszul érintette a befejezés, de igazi "nagy durranást" ígér a fináléban. Arra a kérdésre, hogy miért nem a Fan Faire rajongói találkozón jelentették be a történet végét, azt felelte, hogy "az eléggé s***fej húzás lett volna".
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 22 napja

Jó kis bukás lesz ez. Szerintem a Starwars témája túlságosan kötött ahhoz, hogy MMORPG-t lehessen csinálni belőle. A világ sok embert vonz, de nagyon kötött. Sokan nem fognak játszani a kötöttségek végett. Egy misztikus fantáziavilággal többet lehet kezdeni, lásd wow, lineage, aion stb. A Sci-fit nézni jó, nem eljátszani. De sok sikert.

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 26 napja

Jo kis game lesz ez.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja