A Square Enix újra kiadja a Front Mission 3-at PlayStation 3-ra és PSP-re

2010. augusztus 19.
1.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja legnagyobb meglepetésünkre egy friss bejelentéssel állt elő a minap, ami még nagyobb meglepődésünkre nem egy vadonatúj címről rántotta le a leplet, hanem egy évtizedes múlttal rendelkező, igazi kultikus darabnak nevezhető alkotás újra kiadásának gondolatával játszadozott el.

Hogy konkrétumokról beszéljünk, a Front Mission 3-at kívánja megjelentetni újra a cég, méghozzá kizárólag a Sony két aktuális masinájára, avagy PlayStation 3-ra és PSP-re.

Hogy miért éppen ezt a programot, azt természetesen nem tudjuk, de feltehetően a legtöbb játékost nem is fogja érdekelni, a lényeg, hogy a taktikát erősen alkalmazó szerepjáték, ami eredetileg még az első PlayStation-re jelent meg 2000 márciusában, hamarosan újra közénk látogat, és bár árszabást, valamint megjelenési dátumot egyelőre nem tudtunk meg a közleményből, érdemes megjegyezni, hogy a Front Mission 3 volt a sorozat első darabja, ami nyugati verzióval büszkélkedhetett. A játék újra kiadása kizárólag letölthető változatban lesz elérhető, bővítésről vagy grafikai megszépülésről egyelőre még nem érkeztek hírek.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja