A Square Enix tagok adatai biztonságban vannak - állítja a vállalat

2011. december 24.
1.6281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Meglehet, a Square Enix felhasználói adatbázisába való betörés sok lelket fenyegetett, azonban a kiadó- és fejlesztővállalat ma biztosított minket, hogy semmiféle user adat nem került az illetéktelen behatolók kezére.

Alig több mint egy hete történt, hogy meghackelték a Square Enix szervereit, és már az első napokban fény derült arra, hogy az esemény nem képezi vicc tárgyát - hiszen a vállalat rávilágított, hogy a támadás során akár 1.8 millió user adata is a csákányozók birtokába kerülhetett. Ám a csapatot nem ejtették a feje lágyára: a behatolást követően a Square Enix szinte rögtön elrendelte a vesztegzárat, és megkezdte a nyomozást, amely ma végre eredményt is hozott.

"A folyamatos nyomozás eredményeképp megerősíthetjük, hogy az adatbázisba, melyen személyes információkat tároltunk, NEM történt behatolás a legutóbbi támadás során. Következtetésképp az Ön személyes információihoz sem fér hozzá semmilyen harmadik fél" - értesítette felhasználóit a Square Enix.

A Trion Worlds már nem bizonyult ilyen szerencsésnek. A napokban támadás érte user adatbázisukat, ahol titkosított jelszavakat, számlázási címeket és egyéb információkat tároltak.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 26 napja

Hát engem nem nyugtat meg. Miért kell akkor megadni mindig mindenhol minden adatot, ha meg se tudják védeni? És csodálkoznak hogy warezolok ******'>*******? Ott legalább nem kell megadni semmit, hogy játszhassak. Leszedem, aztán megy.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 26 napja

de akkor is feltörték szóval....

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 26 napja

Mondjuk ez megnyugtató...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profiljaBotyi profilja