A Square Enix szerint csak negatív hatásai vannak az elnyújtott fejlesztési időnek

2013. május 27.
1.4991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix néhány héttel ezelőtt minden korábbinál nagyobb és komolyabb veszteségekkel számolt be az elmúlt üzleti esztendőre értendően, így a cég már korábban bejelentette, hogy alaposan átgondolják jövőjüket.

A témában Yosuke Matsuda szólalt meg, aki szerint az elnyújtott fejlesztési időkön is rengeteg minden bukott, így véleménye szerint ma már csak negatív hatásai vannak, ha egy videojáték túl sokáig készül és közben semmiféle információ sincs kiszivárogtatva a rajongók felé.

Matsuda szerint az a legfontosabb, hogy a fejlesztési munkálatok közben folyamatosan elhitessék a játékosokkal, hogy az alkotás egyrészt gőzerővel készül, a végeredmény pedig megfelel majd az elvárásaiknak, az elnyújtott és néma fejlesztési idők ugyanis egyáltalán nem kifizetődőek, sőt, csak negatív hatásai vannak.

A Square Enix szócsöve mindemellett kiemelte, hogy bár nem teljesítettek elvárásaik szerint, de a Tomb Raider, a Hitman: Absolution és a Sleeping Dogs is kaphat majd folytatás, méghozzá a fentiek értelmében talán előbb, mint azt gondolnánk.
3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 9 napja

Oké, marketing... Ha bizalmat teremtenének, akkor nem kellene. ld. Rockstar Games

A Tomb Raider, a Hitman: Absolution és a Sleeping Dogs nem teljesít elvárások szerint? Érdekes...

válasz erre

Vendég

7 éve, 9 napja

Totál egyetértek velük!

válasz erre

Vendég

7 éve, 9 napja

Ez jó terv hogy így pörgetik a megjelenést

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaMitüzenarádió profiljaDav2377 profiljaBvektor profilja