A Square Enix hivatalosan is bejelentette a The 3rd Birthday: Twisted Edition-t

2011. február 02.
1.8891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a tegnapi napon taglaltuk előttetek a Square Enix álláspontját, miszerint hamarosan bejelentik a nagyvilág számára a pletyka szinten már napok óta létező The 3rd Birthday: Twisted Edition-t, amelyet a mai napra virradóra végre hivatalosan, illetve formálisan is lelepleztek végre.

Aki korábban arra tippelt, hogy a különleges kiadás a gyűjtői változatnál egy kicsit kevesebbet, de a standard verziónál egy kicsit többet nyújt majd, az megnyerte a képzeletbeli rangadót.

A Twisted Edition megvásárlói ugyanis a The 3rd Birthday UMD lemeze mellett kapni fognak egy nagy rakás exkluzív tárgyat, amelyeket természetesen in-game tartalomként értsünk. Mindemellett a csomag tartalma lesz még egy keménykötésű könyv is, amelyben egy nagy halom művészeti rajz kap helyet, de két exkluzív Aya Brea képeslap is tartozni fog a csomaghoz, amely így válik teljessé. Sajnos pontos európai megjelenési dátumunk és árcédulánk egyelőre nincs, de idén tavasszal biztosan megérkezik a The 3rd Birthday, immáron biztosan kétféle kiadásban.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Valahogy ez nekem kimaradt, de szerintem pótolni fogom. Mellesleg nem is rossz a pakk. PSP-n viszonylag ritkán látni különleges kiadásokat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja