A Spec Ops mód is bejáratos lesz a Battlefield 3-ba

2011. június 27.
2.4251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az ünnepélyes pezsgőbontásra újfent jó okot szolgáltat nekünk a Battlefield 3, akarom mondani, a DICE, akik legutóbb ama kardinális kérdésre világítottak rá, hogy vajon tiszteletét teszi-e FPS-ükben az imádott mód: a vállalat kimondta a boldogító igent, a "Spec Ops" mód tehát immáron biztosan kiveszi részét a nagyszerű játékból.

Régóta vártunk e pillanatra, hisz nem egy ízben felröppent már néhány vérpezsdítő pletyka ennek kapcsán, s midőn a kedélyek lecsillapodtak, a fejlesztők váratlanul bólintanak. Nagyon helyes, DICE.

A Spec Ops mode keretein belül képesek leszünk barátainkkal vállvetve akciózni a harcmezőkön, online és offline egyaránt, a rendhagyó küldetéseket teljesítendő a kampánymissziók mellett. A mód saját különbejáratú XP-, illetve progressziós rendszerrel, valamint feloldható extrákkal is bír.

A Battlefield 3 megjelenése továbbra is október 28-án várható.

Platformok:
PC
PlayStation 3
Xbox 360
Battlefield 3, akarom mondani, a DICE, akik legutóbb ama kardinális kérdésre világítottak rá, hogy vajon tiszteletét teszi-e FPS-ükben az imádott mód: a vállalat kimondta a boldogító igent, a "Spec Ops" mód tehát immáron biztosan kiveszi részét a nagyszerű játékból.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 3 napja

Milyen az a specops mód?meglepett smiley Az mit jelent?

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 3 napja

Óóóóó csinos darab.mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja