A South Park Rally folytatásán dolgozik a Microsoft Studios?

2011. július 15.
2.1161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár egyelőre minden hivatalos álláspontot mellőzve, de lapértesülések szerint egy vadonatúj South Park játékon dolgozik a Microsoft Studios, amely alighanem az eddigi egyetlen komolyabb sikert elért South Park Rally folytatása lesz.

Egyelőre csak az első álláspontra vannak biztató megállapításaink, a 345 Games vezető fejlesztője ugyanis egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy megbízható forrásokból azt hallotta, hogy egy új South Park játékon dolgozik a Micrososft stúdiója.

A játékról egyelőre természetesen semmiféle információnk sincsen, de az imént említett fejlesztő - aki csapatával egyébként a Comedy Central-os Ugly Americans: Apocalypsegeddon című játékadaptáción munkálkodik - még hozzátette, hogy a készülő South Park videojáték exkluzív cím lesz, ami feltehetően biztosan nem a PC, a Microsoft esetében pedig garantáltan nem a PlayStation 3, hanem az Xbox 360 lesz. Hogy a fenti sorokban mennyi igazságtartalom van, arra remélhetőleg hamarosan fény derül.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

South Park nevét már sokan megpróbálták meglovagolni játék téren, de eddig csekély volt a siker. Talán ez a legújabb, South Park: The Stick of Truth valamit mutat majd.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja