A Soul Sacrifice nevet kapta Keiji Inafune következő alkotása

2012. május 10.
1.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kizárólag PlayStation Vitára készíti soron következő videojátékát a legendás Mega Man megalkotója, Keiji Inafune, tudtuk meg már egy korábbi bejelentésből, ám egy japán magazin a mai napon megtudta, hogy milyen címet kapott a keleti és a nyugati játékosoknak is szánt projekt.

Információink szerint Keiji Inafune - Yasunori Mitsuda és Wataru Hokoyama társaságában - Soul Sacrifice címre keresztelte el közös projektjét, amelyet a Marvelous AQL égisze alatt fejlesztenek immáron egy ideje.

Amint kiderült, a kizárólag Vitára megjelenő alkotás valamikor késő télen kerülhet a boltok polcaira, ám azt egyelőre még nem tudjuk, hogy milyen stílusban és miféle koncepcióban fog alkotni a cím, annyi biztos csupán, hogy a varázslatok, a harcok és egyéb hasonló lehetőségek komoly szerepet kapnak majd benne.

A tervek szerint a Sony hivatalosan és egyben formálisan is bemutatja a játékot a Tokyo International Forum keretein belül - valamikor a ma esti órákban -, így rövidesen biztosan jelentkezünk még a Soul Sacrifice kapcsán.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 22 napja

Vendég írta:
Ez valami hack and slash lesz szerintem.mosolygó smiley
+1.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ez valami hack and slash lesz szerintem.mosolygó smiley

válasz erre
Soul Sacrifice
9.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja