A Sony VR headsetjére fejleszthet a Sony Santa Monica

2014. január 03.
1.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információk láttak napvilágot nemrégiben a God of War-sorozatot is jegyző Sony Santa Monica háza tájáról, egy pletyka szerint ugyanis a tehetséges fejlesztőcsapat már a Sony VR headsetjére fejleszt valamit.

A híreket Ahsan Rasheed szivárogtatta ki, aki a múltban több ízben is bebizonyította már, hogy csak akkor szólal meg, ha valóban biztos információk jutnak a birtokába, így a Sony Santa Monica kapcsán is ezért merte kijelenteni a fentieket.

Ezen felül emberünk - a tűzhöz közeli forrásokra hivatkozva - arról is beszélt, hogy legkésőbb az E3 kiállításon már láthatjuk a gyakorlatban is a Sony VR headsetjét, amivel nem csak a játékélményt, hanem vélhetően az irányítást is forradalmasíthatják a japánok.
3 hozzászólás

Bvektor

7 éve, 1 hónapja

Nagyon emlékeztet engem az Oculusra. Nem értem miért kell ennyire a bezárkózott gamelés felé fejleszteni. De abban biztos vagyok, hogy hamarosan a még pár gyártó is elkezd majd hasonlókat fejleszteni.

válasz erre

kpal

7 éve, 1 hónapja

mivan ?? szemmel irányítok vagy mi ?

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja

Most mindenki ilyen szuper szemüveget gyárt? Valaki mindig kitalál egy okosságot, a többiek meg ugranak utána, nehogy valamiből kimaradjanak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja