A Sony műhelyéből érkezik az első 9.1-es vezeték nélküli füles

2014. április 03.
1.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Sony igazi büszkesége lehet Japánnak, hiszen a vállalat rengeteg fronton tette már le névjegyét, elég csak megemlíteni a játékosok által jól ismert PlayStation termékcsaládot.
 

A szórakoztatásnak azonban sok egyéb ágazata is van még, melyek közül manapság igen nagy hangsúlyt kap a zene, melynek piacán szintén nagyon aktív a vállalat. Kiadói tevékenysége mellett a stúdiókban is gyakran találkozhatunk a japán termékekkel, de természetesen az otthoni szórakoztatásról sem feledkeznek meg a vállalat mérnökei.

A vezeték nélküli technológiát ahogy a játékosok sem fogadták még el teljesen, de ugyan ez mondható el a fejhallgatók piacáról is. A Sony azonban eddig is kínált már vezetéket mellőző fejhallgatókat, legújabb felsőkategóriás nagyágyújuk pedig tovább viheti a megoldás szekerét. Az MDR-HW700DS ugyanis a világ első 9.1-es térhatást biztosító vezeték nélküli fejhallgatója. A mozi opció mellett ott figyel a játékokra szabott mód is, így egy PlayStation 4-el díszített nappaliban öröm lehet az új fejhallgatót használni. Aki nem szereti a vezeték nélküli megoldásokat, annak a mára már nagyon elterjedt HDMI csatlakozás jelenthet jó megoldást.

A felsőkategóriás termék mellett bemutatkozott még az MDR-HW300K és az akár 28 órás rendelkezésre állást biztosító MDR-RF811RK is. A termékek európai bevezetése még ebben a hónapban megtörténik, így a füleket kényeztetni vágyó felhasználóknak már nem kell sokat várni.
5 hozzászólás

zolika1994

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Valahol kipróbálnám, de biztos nem vennék ilyet...

válasz erre

TheLondon

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Azt már én sem értem hogy hogy lehet egy füles 9.1-es. Nekem Ozone Rage 7hx-om van, jó térhangzása van de szerintem nincs benne annyi hangszóró.

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nem értem, hogy egy fejhallgató, hogy lehet 9.1-es hangzású, mikor két oldalról, a két füledbe megy a hang.

válasz erre

Bvektor

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Az biztos, hogy drága lesz, de szerintem kicsit értelmetlen is :/ Még egy játékhoz is bőven elég az 5.1 max 7.1. A füled nem érzékel már ennyi oldalt.

válasz erre

kylx

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Félek hogy ez kegyetlenül drága lesz jó ideig.... maradok a kis sztereó fülesemnél

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja