A SONY megosztotta velünk a God of War: Ascension gyűjtői kiadásának első részleteit

2012. június 05.
1.5461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Kratos, a felpaprikázott istenverése - jobban mondva: istenverője - egy szabatos gyűjtői kiadással kívánja megadni érkezésének módját, mely kiadás kincsesládájába a SONY is beletúrt egy futólagos ismertetés erejéig.

A játék direktora, Todd Papy a teljesség igénye nélkül ecsetelte nekünk a God of War: Ascension Collector's Edition tartalmát a PS Blogon, mindazonáltal így is számos valódi "kincset" nevezett meg - mint például a mintegy 20 centiméter magas Kratos szobrot, amely inkább dísz, mintsem játék gyanánt hivatott funkcionálni.

Az asztali mementón túl a limitált kiadás tartalmazni fogja még a játék hivatalos zeneszámait, egy dinamikus PS3 témát, egy PSN avatar pakkot, egy DLC passt, amely az elkövetkező tartalmak mindegyikét ingyenesen elérhetővé teszi, ezenfelül a csomag megvásárlásával dupla XP pontokra tehetünk szert a multiplayerben. A hab a tortán, hogy mindezt egy patinás fémládába rejtve találjuk meg.

Papy közleménye szerint a csapat jelenleg a "dedikált poszt-launch multiplayer élményért" izzad, továbbá "kincs" jelzővel illette a játékhoz érkező DLC-ket.

A gyűjtői kiadásért 79.99 dollárt kell az asztalra tennünk, s bár egyelőre csak az Egyesült Államokban hivatalos a szett, megeszem a kalapom, ha nem ússza át az óceánt a kedvünkért.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nekem jó lesz az alap ismosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nem is olyan sok értemeglepett smiley

válasz erre
God of War: Ascension
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja