A Sony már az új PlayStation-t kalapálja!

2011. május 26.
2.1021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
"Ez platform biznisz", "következő platform", "már úton van".

Akárhogy is rakosgatjátok ezeket a mondattöredékeket, valahogy mindenképp egy új PlayStation konzol képe bontakozik ki előttük, ami fénysebességgel száguld felénk. És még csak azt a fránya "szóbeszéd" jelzőt sem lehet erre a mostani hírre aggatni, a bejelentést maga a Sony tette. A PlayStation-gazdák most kapaszkodjanak meg, mert videojáték-gurujuk már az új fegyvert feni műhelyében! Azt a bizonyos kását persze azóta sem eszik olyan forrón - arra ne számítsunk, hogy a PlayStation 4 ma-holnap vágódik be az üzletekbe, de abban már biztosak lehetünk, hogy már LÉTEZIK ez a fogalom a Sony szótárában: PlayStation 4. Rettentő furcsa ezt így leírni.

Korábban Kaz Hirai a Sony Computer Entertainment főfejese nyilatkozott e témában három kerek hónapja: ő akkor azt mondta, még csak vita tárgyát sem képezi a PS4, sem akármilyen új generációs otthoni konzol. Ennek homlokegyenest ellent mondott a Sony ügyvezető alelnöke és pénzügyi igazgatója, Masaru Kato, amikor nemrégiben ekképp fogalmazott:

"Ami az otthoni készüléket illeti, a PS3-at még mindig gyártják" - mondta. - "De ez platform biznisz, miként a következő platform is - hogy mikor és milyen produktumot mutatunk majd be, arról nem számolhatok be - ám a fejlesztési munkálatok már megkezdődtek, a költségek tehát ott keletkeztek."


A Sony már az új PlayStation-t kalapálja! - 2. kép

Eközben Nintendo-éknál is nagy a sürgés-forgás. Ők arra készülnek, hogy hivatalosan is lerántsák a leplet Wii-ivadékukról, a Wii 2-ről (alias Cafe Project) a következő hónapban tartott E3-on.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nem konzolozok, de azért mindig szívesen olvasgatok az új konzolokról.

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 13 napja

Wii2? Na engem az jobban érdekel!

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 13 napja

Te jóééééég! Kirááály!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaManiac profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profiljagery1113 profiljaXelosz profiljapityuska profilja