A Sony kompenzálja a 2011-es hackelés áldozatait

2014. július 24.
1.9111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
ted profilja, adatai
ted
Ahogy mondani szokás, isten malma lassan őröl, ez pedig hatványozottan igaz a Sony malmára, hiszen most jutott el odáig a cégóriás, hogy kompenzálják azokat, akiket érintett a 2011-es adatlopásos incidens.

Már három éve, de még mindig emlékezhetünk, mekkora riadalmat okozott az a 2011-es hír, hogy a Playstation Network-öt feltörve hackerek 77 millió felhasználó adatait szerezhették meg, ezt pedig a PSN másfél hónapos, biztonsági leállása követte.

A Sony most nyilvánosságra hozta, hogy mivel kívánják kompenzálni a kárt ért felhasználókat, sajnos azonban ez csak az amerikai játékosokra vonatkozik. Ők választhatnak egy PS3 vagy PSP játékot a listáról, amiről eddig a Dead Nation, LittleBigPlanet, SuperStarDust HD és Rain címeket hozták nyilvánosságra, illetve ha rendelkeznek PS Plus előfizetéssel, az automatikusan három hónappal meghosszabbodik.

Ez a cég számítása szerint 15 millió dolláros kártérítésnek felel meg.
3 hozzászólás

NomarCube

5 éve, 2 hónapja

Kicsit nem megkéstek már ezzel?

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 2 hónapja

Ez elég érdekes hozzáállás... Nem szokása a Sony-nak hogy kivételez.

válasz erre

totyak

5 éve, 2 hónapja

A világ többi ps játékosa meg le van ****va, az ő adataikért nem kár. Szép.

válasz erre
Dead Nation
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaHellblade profiljaDrThezeus profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljamarco profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profilja