A Sony bejelentette a Sports Champions 2-t

2012. június 02.
1.3771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várhatóan valamikor ősz magasságában jelenhet meg a Zindagi Games és a Sony San Diego műhelyében formálódó Sports Champions 2, tudtuk meg a japánok hivatalos sajtóközleményéből.

A játék teljes egészében folytatni kívánja az előd által kitaposott ösvényt, így Cup Play, Free Play mód, Arcade Challenge és egyéb szingli játékmódok is várnak majd ránk. A készítők elárulták továbbá, hogy egy új Party móka megjelenése is várható, ám ezzel kapcsolatban egyelőre konkrét információink még nincsenek.

Az eredeti Sports Champions egyébiránt még 2010 szeptemberében látott napvilágot, mint a PlayStation Move egyik felvezető címe. A Sony természetesen a folytatással is szeretné teljes mértékben kihasználni a mozgásérzékelős szenzor tulajdonságait, magyarán újfent okozhatunk néhány álmatlan éjszakát az alsó szomszédoknak, miközben mi Move-val a kezünkben éppen a nappaliban kívánunk sporthoz hasonlítható tevékenységet folytatni.

A játékról bővebb információk feltehetően az E3-as Sony konferencián várhatók, de azt már most biztosan tudjuk, hogy megjelenése ősszel várható, méghozzá kizárólag PlayStation 3-ra.
4 hozzászólás

Braddock

8 éve, 9 napja

Lehet hogy én is kipróbálom majd!

válasz erre

Vendég

8 éve, 9 napja

Nem valami szép

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 napja

Király úgyis hiányzik egy faja kis box játék psre

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 napja

Moveal ez bitang jó lehet...

válasz erre
Sports Champions 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljagery1113 profiljaStarjumper profiljatotyak profilja