A Sniper Elite 3 is támogatni fogja a Mantle API-t

2013. november 22.
3.2671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Sniper Elite játékok fejlesztője, a Rebellion a minap bejelentette, hogy jövőbeli játékaik - beleértve a javában készülő Sniper Elite 3-at is -, támogatni fogják az AMD új alkalmazásprogramozási interfészét, a Mantle-t.

A Sniper Elite 3 a stúdió házon belül fejlesztett grafikus motorját használja. Az Asura támogatja a tesszellációt, a DX11 Compute Shaders-t, az AMD Exefinity technológiát, több videokártya párhuzamos használatát és még sok minden más is. A Rebellion társalapítója, Chris Kingsley a következőket nyilatkozta:

Európa egyik vezető független stúdiójaként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fejlesztéseink megfeleljenek a kor kihívásainak, éppen ezért vagyunk izgatottak a Mantle technológiája miatt. Reményeink szerint az AMD megoldása segíteni fog abban, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a játékosoknak.

A Mantle egy alacsony szintű API specifikáció, amelyet az AMD fejlesztett a PC platformon jelenleg uralkodó Direct3D és OpenGL kiváltására. A Mantle segítségével a játékok sokkal hatékonyabban tudják kihasználni a videokártyákban rejlő lehetőségeket, emellett a többi platformra való portolás is sokkal egyszerűbbé válna. A Mantle-t egyelőre csak az AMD Graphics Core Next architektúra támogatja, a jövőben azonban más gyártók (Intel, Nvidia) is implementálhatják a megoldást.
Sniper Elite 3-at is -, támogatni fogják az AMD új alkalmazásprogramozási interfészét, a Mantle-t.'>
5 hozzászólás

fantis6

11 éve, 3 hónapja és 9 napja

meglátjuk mit hoz a jövő

válasz erre

LolZ

11 éve, 3 hónapja és 19 napja

Szerintem biztosan jó lesz.De majd meglátjuk.mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 3 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ennek a Mantle dolognak is azon múlik a sikere, hogy valóban hatékonyabban kihasználja-e a játék a VGA-t és ha igen, akkor mennyivel. HA csak pár százalék teljesítmény javulást mutat, akkor semmit nem fog érni. Ha sikeres lesz, akkor meg az nVidia is beújít valami hasonlót.

válasz erre

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 20 napja

Mi az a tesszalláció?meglepett smiley

válasz erre
Sniper Elite 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja