A Sledgehammer már a következő Modern Warfare-ről álmodozik

2011. szeptember 09.
2.1621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
November 8-án ér révbe az Infinity Ward, a Slegdehammer Games és a Raven Software szerelmének gyümölcse, az idei év egyik legvártabb FPS-e, azonban azt már most sejtjük, hogy a Modern Warfare jelenség ezzel nem ér véget.

A Sledgehammer történetesen már el is kezdte szövögetni nem éppen naiv álmait a negyedik felvonásról; Glen Schofield átszellemülten beszélt arról egy nyilatkozata során, mégis miként fogadnának egy Modern Warfare 4-re való felkérést. A vezérigazgató természetesen valamennyiük nevében beszélt.

A Sledgehammer Games CEO-ja, Glen Schofield nagyon reméli, a Modern Warfare címet nem trilógiának szánták, s idővel csatlakozik hozzá annak negyedik felvonása is. Amennyiben ez megtörténik, nos, úgy a társ-fejlesztők is ott szeretnének lenni valahol a dolgozók sorai közt.

"Nem bánnám, ha a képleteket kéne ide-oda tologatni és hangolni, de ha idejönnének hozzám azzal, hogy 'ti csináljátok a Modern Warfare 4-et', akkor high-five-olnék ezerrel" - mondta Schofield a CoD XP eseményen múlt héten.

Ha pedig azt közölnék velünk, hogy 'valami egészen mást csinálsz a Call of Duty-nak" - folytatta -", rendkívül örülnék neki."
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja