A Silicon Power bemutatta új Velox V50 SSD tárolóit

2013. április 12.
1.6111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Silicon Power az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy egy újabb szériával bővítette ki a szilárdtest-meghajtóinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonságok az üzletek kínálatában Velox V50 típusjelzéssel fognak megérkezni, kialakításukat tekintve pedig a már jól megszokott 2,5 inches termékek sorát bővítik. A meghajtók a számítógépek 6 Gb/s-os tempóra képes SATA 3.0 interfészéhez lettek tervezve, de természetesen visszafelé kompatibilisek a korábbi SATA rendszerekkel is.

A szóban forgó sorozat jelenleg négy tagot foglal magába, amik változattól függően 32 GB, 64 GB, 128 GB, illetve 256 GB adatot képesek elraktározni. A hivatalos adatlap tanulsága szerint az új szilárdtest-meghajtók nem kevesebb mint 530 MB/s-os szekvenciális olvasási, illetve 200 MB/s-os szekvenciális írási teljesítményt képesek felmutatni.

Az újdonságokra három év garanciát vállal a gyártó, viszont a meghajtók MTBF (üzemidő meghibásodás előtt) értékeire egyelőre sajnos nem derült fény. Az SSD-k felhozatalából természetesen nem hiányzik a TRIM és Garbage Collection technológiák ismerete sem, amit még kiegészít az NCQ és RAID támogatás is. Az új Silicon Power Velox V50 meghajtók várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nem rossz nem rossz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja