A Sharkoon piacra dobta új Bandit számítógépházát

2010. szeptember 02.
2.1411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Sharkoon Technologies az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb számítógépházát dobta piacra.

A frissen beharangozott újdonság mini torony kialakítással lett tervezve, az üzletek kínálatában pedig Sharkoon Bandit típusjelzéssel fog felbukkanni. A kívül-belül fekete színben pompázó ház 485 X 485 X 200 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 6,6 kilogrammos tömeg társul, alaplapok közül pedig a microATX, valamint standard ATX formátumú modellek fogadására van felkészítve.

A Sharkoon Bandit megfelelő szellőzéséről alapesetben két darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120 milliméteres a ház elején (LED megvilágítású), egy 180 milliméteres pedig a tetején kapott helyet, de amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 80/120 milliméteres a hátsó részen, valamint két darab 120/140 milliméteres az oldallapon kialakított ventilátorhely is. A különféle meghajtók részére öt darab nyitott 5,25 inches, és három darab 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget (az optikai meghajtók telepítése szerszámok nélkül történhet).

A számítógépház előlapján található egy több formátumra felkészített kártyaolvasó (SD/SDHC, MS, MMC, CF), a tetején kialakított I/O panelen pedig egy dokkolóállomás egy darab 2,5 vagy 3,5 inches hagyományos SATA merevlemez vagy szilárdtest-meghajtó (SSD) részére, egy eSATA és két darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése. Az új Sharkoon Bandit már megtalálható az európai boltok polcain, az árcéduláján pedig 70 euró körüli összeg szerepel.


A Sharkoon piacra dobta új Bandit számítógépházát - 2. képA Sharkoon piacra dobta új Bandit számítógépházát - 3. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja