A SEGA bejelentette a House of the Dead 3-4 PSN-exkluzív HD feldolgozásait

2012. január 05.
1.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Rossz holt nem vész el - a japán SEGA kiadó ismét életet kíván lehelni két zombipuffogtató alkotásába, név szerint a "House of the Dead 3"-ba és a "House of the Dead 4"-be, ám nem csupán egy tipikus HD-sítésről van szó.

A PlayStation Network exkluzivitást élvező feldolgozásokba olyan fícsörökkel lesz megtűzdelve, amilyeneket manapság joggal elvárunk egy HD változattól, ide értve a trófeákat is, mi több, a játék kedvenc kéken világló Sony-fagylaltunkat, a Move-ot is támogatja.

Aki azt hiszi, a House of the Dead 3 és a House of the Dead 4 címek valami elvetemült kórházas játékot takarnak Hugh Laurie-val a főszerepben, azoknak nagy valószínűséggel nem dobogtatja meg a szívét különösebben a hír, miszerint a SEGA egy HD-s megtoldással szeretné - hogy úgy mondjam - feltámasztani a holtakat.

A rituálé során a két játék trófea és PlayStation Move támogatást kap, hogy méltó címekként viríthassanak a PSN felhozatalában. A harmadik rész február 7-én, a negyedik pedig valamikor tavasszal válik elérhetővé.

A SEGA amerikai nagyfőnöke, Haruki Satomi ekképp nyilatkozott az örvendetes esetről:

A House of the Dead mindig is a SEGA legnépszerűbb sorozata volt, és éveken át keményen dolgoztunk azon, hogy ezt a teljes arcade élményt biztosíthassuk a konzol tulajdonsokonak is.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Ezt a moveot azért nem erőltetném ennyire...
Mert? Nagyon jó kis cucc.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ezt a moveot azért nem erőltetném ennyire...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

Jó game ráfér a hd.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

Zsír, jól hangzik!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja