A Sega, a Team 17, a Rebellion és a Kalypso Media is csatlakozott az Originhoz

2012. március 15.
1.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre közelebb jár az Electronic Arts által megálmodott digitális disztribúciós rendszer, avagy az Origin ahhoz, hogy felvegye a versenyt a Valve bejáratott szolgáltatásával, a Steammel.

Az út természetesen még hosszú addig, hogy egy lapon emlegethessük a két disztribútort, de az EA mindent megtesz azért, hogy ez az idő mielőbb eljöjjön, így például a minap bejelentették, hogy négy újabb kiadóval és fejlesztőcsapattal kötöttek szerződést, akiktől újabb címek megjelenése várható a kínálatban.

A frissen szerződtetett brigádok a Sega, a Team 17, a Rebellion és a Kalypso Media lettek. A Sega ennek örömére például máris elérhetővé tette a rendszeren a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurait, amelyet természetesen még csak előrendelni lehet, de jövő héttől már a játék is tölthető lesz.

A másik három csapat egyelőre még csak csatlakozott az Originhez, aminek köszönhetően a disztribúció immáron 35 partnerrel rendelkezik. A friss jövevények által készített vagy forgalmazott alkotások az elkövetkezendő hónapokban fognak szépen-lassan felkerülni a kínálatba.
3 hozzászólás

Braddock

9 éve, 1 hónapja és 17 napja

Vendég írta:
erőltetik ezt a **** online baromságot
Ez nálam is nagy minusz!

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 17 napja

A steam engem is idegesít de origin nem rosz. Összeszedettebb az egész.

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 17 napja

erőltetik ezt a **** online baromságot

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja