A Sapphire bemutatta új Edge HD4 mini PC-jét

2013. január 26.
2.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban az AMD Radeon gyorsítóiról ismert Sapphire az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy ezúttal egy új mini számítógéppel bővítette ki termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó Edge HD szériájának legfiatalabb tagja, ami az üzletek kínálatában Sapphire Edge HD4 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az apró PC helyigényére nem lehet panasz, ugyanis mindössze 193 X 148 X 22 milliméteres méretekkel dicsekedhet, amelyhez alig 530 grammos tömeg párosul.

A 65 wattos fogyasztással rendelkező gép számítási teljesítményét az Intel Celeron 847-es központi feldolgozó szolgáltatja, ami mellé egy 4 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők. A csatlakoztatott kijelző meghajtását az Intel processzorba ágyazott HD Graphics chip végzi, adattárolónak pedig egy 2,5 inches, 320 GB kapacitású hagyományos merevlemez lett telepítve.

A hálózati eszközök között egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul és egy Gigabit Ethernet kontroller szerepel. A külső részen található egy HDMI és egy D-Sub VGA videokimenet, egy RJ-45 LAN, három darab USB 2.0 és egy legújabb generációs USB 3.0 port, valamint az audiorendszer csatlakozói. A mini PC az előtelepített Free DOS operációs rendszerrel érkezik, de a támogatott megoldások listáján természetesen a Microsoft Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 rendszere is képviselteti magát. Az új Sapphire Edge HD4 megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
3 hozzászólás

Raiden

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Jó Linuxot neki,és hadd szóljon.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem rossz, de mivel Sapphire cucc, ezért jobban tetszene egy AMD APU-val.

válasz erre

Marduk

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

Jó PC kis helyen is elfér!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaNeurotic profiljaMarduk profiljagery1113 profilja