A SanDisk szállítja a világ leggyorsabb SD kártyáját

2014. február 13.
1.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A SanDisk a különféle szórakoztatóelektronikai és PC-s megoldások mellett igen sok kiegészítőt is kínál a vásárlóknak, melyek közül a gyártó memóriakártyái talán a legnépszerűbbek.

Ez a népszerűség valószínűleg tovább fog nőni, hiszen a gyártó SD kártya kínálatának legújabb darabja egyben szektorának egy kiemelkedő példánya, hiszen a SanDisk Extreme PRO SDHC/SDXC UHS-II személyében a világ leggyorsabb SD kártyájával van dolgunk.

Hogy mivel érdemelte ki mindezt a gyártó? Az új modell írási sebessége 250 MB/s, míg a transzfereket maximum 280 MB/s sebességgel tudja lebonyolítani. Az új jövevény nevéből is kiderült az, hogy az UHS technológia egyik képviselője, ráadásul az UHS Speed Class 3 besorolásnak köszönhetően a 4K videók rögzítése sem jelent gondot számára. Fontos még megemlíteni, hogy a vásárlóknak élettartam garancia jár a kártyához, valamint egy évig RescuePRO Deluxe szoftver is jár hozzá, mely a véletlen hibák esetén segít visszaállítani a kártya tartalmát.
5 hozzászólás

NomarCube

11 éve, 20 napja

Tök jó, meg minden. de inkább a hétköznapi termékeik olcsósítására-fejlesztésére (vagy reális árazására?) kellene helyezni a hangsúlyt.

válasz erre

kpal

11 éve, 20 napja

SSD már ócska röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 20 napja

A végén már nem is SSD-re fogja telepíteni az ember az OS-t, hanem SD kártyára.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 20 napja

Elég jól néz ki, és ez azért már elég szép sebesség. Kíváncsi vagyok milyen áron lesz, úgy is lassan kezdem kinőni a mostani kártyám.

válasz erre

marco

11 éve, 20 napja

Lassan kellenek ezek a gyors SD-k.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja