A Samurai Showdown 2 beverekedte magát a telefonok világába is

2013. június 30.
1.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
Van abban valami felemelő, amikor tíz-húsz év távlatából megjelennek a régi játékok kedvenc telefonjainkra, és nyomhatunk velük néhány szintet míg a metrón zötykölődünk a melóhelyre, vagy várakozunk a sorban a bankban.

Bár a telefonok rohamos fejlődésével elkerülhetetlenné vált, hogy ezeket a játékokat már ne csupán copy-paste szerűen, minimálisan átszerkesztve importálják a fejlesztők, éppen ellenkezőleg, HD verzióban is tudja már ezeket a játékokat kezelni szinte az összes ketyere.

Az első rész portolása után most a másodikon a sor, hogy új rajongókat szerezzen magának, és a régiekben nosztalgikus érzéseket keltsen. Az új port személyre szabható kezelőfelületet ígér, mely a játéktér "ablakán" kívül helyezkedik el a kijelzőnkön. Mind a 15 játszható karaktert megkapjuk, és Bluetoothon keresztül multiplayer meccsekbe is bonyolódhatunk egymás ellen.

Haohmaru, Jubei és a többiek kalandjait az igen előkelő kilenc dolláros áron szerezhetjük be az AppStore vagy a Google Play oldalain keresztül.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ha egyszer véletlenül úgy hozza as sors, hogy veszek egy tapi telót, akkor tuti be fognak szippantani a jobb fajta játékok.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 1 napja

Minden mobilra jelenik már meg

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 2 napja

Király lesz a reggeli buszozás közbe!

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 2 napja

Inébb hd verzió kéne belőle!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 2 napja

Jópofa bár egy Street Fightert jobban szeretném

válasz erre
Samurai Showdown 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja