A Samsung bemutatta hazai Mob!lers nagyköveteit

2011. október 11.
1.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Samsung a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is.

A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas, vállalkozó kedvű felhasználóknak, hogy bepillantást nyerjenek abba, hogy mi zajlik a kulisszák mögött.

A rendhagyó, kizárólag online streamen közvetített, de mindemellett interaktív sajtótájékoztatón megismertük a 12 szerencsést, aki többezer jelentkező közül elnyerte a Samsung nagyköveti posztját. Andrus Botond, Dávid Lajos, Dzadik Deniel, Gulyás Lídia, Harsányi Zoltán, Helmeczi Tamás, Kastner Péter, Kocsis Gábor András, Mádi Gábor, Sárfi Péter, Schneidhoffer Dávid és Steigler Sándor lehetőséget kapott arra, hogy három hónapon keresztül egy elit csapat tagjaként az elsők között tesztelhesse a legújabb Samsung mobiltelefonokat.

Mindeközben exkluzív rendezvényeken vehet részt - majd beszámolhat azokról Facebook és Twitter csatornáján. Élményeik megosztásához a Samsung egy Samsung Galaxy Ace okostelefont biztosít számukra. A szerencsések részt vehetnek olyan hazai programokon, mint például az Internet Hungary, a Google Conference vagy a Magyarországi Web Konferencia.

A Koreában már évekkel ezelőtt elindult nagyköveti programmal a Samsung célja, hogy olyan hozzáértő emberekből álló csapatokat toborozzon világszerte, akiknek megvan a kellő elhivatottsága ahhoz, hogy hatékonyan oktassa a felhasználókat. A ma bemutatott 12 hazai mobil nagykövet toborzása a http://mobilers.samsung.hu oldalon zajlott 2011. szeptember 30-ig, megbízásuk pedig 2011. december közepéig szól.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 6 napja

Galaxy ace? Nemáááá.

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 6 napja

na erről lecsúsztam. pedig voltam telót venni még email címet is adtak ahol jelentkezni lehetett.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljarDAVE profilja