A Samsung bejelentette új Galaxy Tab 2 táblagépét

2012. február 15.
2.5151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Samsung a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a táblagépeinek termékkínálatát.

Az újonnan reflektorfénybe állított tablet Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) típusjelzéssel fog megérkezni a boltok polcaira, érdekessége pedig, hogy a háttértárolójára már a Google népszerű Android operációs rendszerének 4.0-ás Ice Cream Sandwich változata lett telepítve. Az újdonság hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 193,7 X 122 X 10,5 milliméteres méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 344 grammos tömeg párosul.

A konfiguráció egy 7 inches szélesvásznú PLS panel köré lett tervezve, amit az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontás jellemez. A gép hátlapján egy 3M pixeles, míg a frontrészen egy VGA felbontású webkamera kapott helyet. A Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) borítása alatt egy közelebbről meg nem nevezett, dupla magos központi feldolgozó teljesít szolgálatot, aminek teljesítményét 1 GHz-re hangolták be, mellé pedig egy 1 GB RAM-mal feltöltött memóriarendszert társítottak a tervezők. Az adatok tárolásáról változattól függően egy 8 GB-os, egy 16 GB-os vagy egy 32 GB-os flash alapú meghajtó gondoskodik, de ez a tárolókapacitás Secure Digital kártya segítségével természetesen bármikor tovább bővíthető (maximálisan 32 GB-os kártya támogatott).

Az alapmodell hálózati rendszerében felfedezhető a 802.11b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, illetve a Bluetooth 3.0 adapter, de a gyártó elmondása szerint elérhető lesz a 3G-vel szerelt változat is. A portok választékában megtalálható az USB 2.0, valamint a fejhallgató részére a 3,5 milliméteres jack csatlakozó. A táblagépet egy 4000 mAh teljesítményű akkumulátorral szállítják, viszont az üzemidejéről nem közölt információt a cég. Az új Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) megjelenésére márciusban számíthatunk, az árára azonban egyelőre sajnos nem derült fény.

A Samsung bejelentette új Galaxy Tab 2 táblagépét - 2. kép


A Samsung bejelentette új Galaxy Tab 2 táblagépét - 3. kép

3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nem dobtam el tőle az agyam!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

Eddig sem volt, ezután sem lesz rá szükségem...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja