A République is átszakította a Kickstarteres célszalagot

2012. május 11.
1.8811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amikor megorrontottuk, hogy néhány Metal Gear, Halo és több más AAA-s fejlesztő úgy határozott, a Kickstarter égisze alatt világra hoznak egy lopakodós játékot, nos, igazság szerint rögvest frenetikus sikert és népszerűséget sejtettünk - a diadalhoz azonban döcögős út vezetett.

Mert bizony néhány nappal ezelőtt még aligha merte volna étlapra tűzni saját kalapját az AAA-veteránokból álló Camouflaj csapat, tekintve hogy a projekt szénája meglehetősen rosszul állt: négy napja még mintegy 200,000 dollárral csilingelt kevesebb zseton a virtuális kasszába, mint amennyi az ígéretes République elkészítéséhez feltétlenül szükséges volna.

Az időközben összeverődő 10,037 főt számláló támogatósereg azonban pillanatok alatt behozta a projekt lemaradását, ráadásul még 4-5 órával a finanszírozási időszak lejárta előtt. A cikk megírásának pillanatában a számláló 508,426 dollárt mutatott - tehát a célösszegnél (500,000 dollár) hozzávetőlegesen nyolcezer dollárral többet. Ryan Payton, a Kojima Productions egykori embere a következőt csiripelte követőinek:

Megcsináltuk! Elértük a célt! Mindenkinek hálás köszönet! Ez olyan lehetetlennek tűnt. (Próbálok nem csecsemő módjára sírva fakadni.)

A République egyébiránt egy leginkább a PS2-es Lifeline-ra emlékeztető játék lesz, amelyben hangunkkal és hackertudásunkkal kell egyengetnünk az utat pácba került hősnőnk előtt. A République-et iOS készülékekre, Macre és PC-re ígérik a fejlesztők, akik immáron bátran a startvonalhoz állhatnak.

A projektek ITT kísérhetitek figyelemmel.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 25 napja

Biztos jó lesz

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 26 napja

Érdekes concept

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nekem ez tetszik.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Na csak jö lesz....

válasz erre
République
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja