Advertisement

A Razer sportfesztivállá változtatja az idei gamescom-ot

2012. augusztus 14.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A gamer felhasználókat célzó kontrollereiről és kiegészítőiről ismert Razer az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy a gamescom 2012 rendezvényen különleges műsorokkal várja a látogatókat.
Advertisement

A kultikus márka termékbevezetéseivel párhuzamosan a márka e-sport és BMX atléták versenyeivel erősíti meg "Az Élet Csak Egy Játék" (Life Is Just A Game) mottóját. A Razer standján (9-es csarnok, C40/B41-es stand) a látogatók egyszerre élhetik át a játék és az akciósportok izgalmait. Augusztus 16. és 19. között egy világszínvonalú BMX verseny kerül megrendezésre egy mini gerincrámpán, melynek a GamesCom kiállítási csarnoka ad helyet. A döntőkben, melyek vasárnap délután zajlanak majd, az előző körök 12 legjobb BMX-ese méri össze tudását, a hencegési jogokért és az 1000 eurós főnyereményért. A pontokat a még versenyben lévő riderek, a közönség és a zsűri osztja ki. A rendezvény műsorvezetője a BMX jól ismert szószólója, Zack "Catfish" Yankush. A további díjakat a Razer biztosítja.

Miközben az olyan riderek, mint Daniel Wedemeijer és AJ Anaya a gerincrámpán zúznak, a Razer a standján a gaming legjavát mutatja be. Csütörtöktől vasárnapig a rajongók kiemelt mérkőzéseken küzdhetnek meg és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A rendezvény alatt a hangulatról olyan híres műsorvezetők gondoskodnak, mint a fun-gamer Athene (AtheneWins), Knochen a jól ismert "Knochen's eSport Sofa" e-sport show-ból, és Soe, a gamer shoutcaster hölgy. A csaták között show elemek garantálják a szórakozást és a laza hangulatot, melyekről híres a Razer.

Az eseményről további információkat a Razer hivatalos honlapján, vagy a cég Facebook oldalán olvashatunk.
Advertisement
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 13 napja

szerintem levegot venned is....

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 13 napja

Szerintem ez tök felesleges...

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 13 napja

Az igen

válasz erre
Advertisement
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profilja