A Razer piacra dobta új Scarab egérpadját

2010. december 16.
2.3961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az esetek nagy részében a kiváló filmek folytatásai csapnivalóak.

Általában a jó könyvek folytatásai is rosszak, néha pedig még a remek játékok folytatásai sem jók. De amik soha nem okoznak csalódást, azok a Razer termékei, mivel ezek egyre jobbak lesznek. A Razer, a világ vezető, csúcskategóriás, nagy pontosságú játékperiféria márkája örömmel tudatja veled, hogy többé nem kell, hogy rossz legyél a játékokban, mivel itt a Razer Scarab - a következő generációs, gamer egérpad. A világosszürke bevonatú Razer Fractal 2.0 felülete - mely a Razer Destructor régóta várt folytatása - a csúcsminőségű követést egy új, robbanékony szintre emeli.

"Az új termékben a Fractal felületbevonat továbbfejlesztésére helyeztük a hangsúlyt, mellyel a játékosok még jobbá válhatnak. Csak ez kell ahhoz, hogy az életben győztes legyél, meg persze a PC játékokban. A Razer Scarab azoknak a játékosoknak ideális, akik a kemény felületeket, a nagy érzékenységű területeket, a megerőltetés nélküli mozdulatokat és az abszolút, pontos egérkövetést részesítik előnyben." - mondta Robert "Razerguy" Krakoff, a Razer USA elnöke.

Alexey "Cypher" Yanusheuski, a Serious Gaming csapatának Quake Live világbajnoka a következőket mondta a Scarabról: "Egy ilyen egérpaddal könnyedén lépést tudok tartani a Quake magas intenzitásával. Kíváncsian várom, hogyan fejleszthetem tovább rocket jump technikámat, és növelhetem fragjeim számát."

Olga "Pachella" Pak, a Mousesports csapat Counter-Strike 1.6 világbajnoka pedig így nyilatkozott: "A Razer különös figyelmet fektetett az FPS játékosok igényeire, mikor ezt kifejlesztette - megnövelte a pontosságot, és mostanra a Scarab a magas DPI-számú gamer egerem elengedhetetlen kiegészítőjévé vált."

A Razer Scarabról
Ami a Scarabot egy kiemelkedő egérpaddá teszi, az nem más, mint a Razer Fractal 2.0 felületbevonata, amely rendkívül érzékeny és egységes követési rendszert biztosít, és mind az optikai, mind a lézeres egerekkel történő használathoz tökéletes. Mivel a sebesség és az irányítás közötti egyensúlyra finomhangolták, használatával a célpontok könnyebben és pontosabban befoghatóak.

A Razer a pad mellé még egy könnyű hordtáskát is mellékelt, ami nemcsak védi a Scarabot, de nappal, mikor könyvelőként, vagy éjjel, mikor l33t gamerként tevékenykedsz, még az irataidat is tárolhatod benne. Ráadásul még jól is néz ki, és garantáltan felfigyelnek rá a következő LAN partin, melynek résztvevőit porba alázod.

Termékjellemzők
Fractal 2.0 felületbevonat a nagyfokú pontosságért
Optimális teljesítmény lézeres és optikai egerek használata esetén is
Kemény egérpad, mely pontos követést eredményez
Továbbfejlesztett gumírozott talpkiképzés, mely garantálja a nagyobb stabilitást
Nagy mérete révén megfelel a legtöbb játékkörnyezetnek: 350 (H) X 250 (Sz) X 3 (M) milliméter
Megerősített hordtáska biztosítja az optimális tárolást
A magabiztosság érzése használat közben

A Razer Scarab megjelenésére még ebben a hónapban számíthatunk, az árcéduláján pedig 39,99 eurós összeg fog szerepelni.


A Razer piacra dobta új Scarab egérpadját - 2. kép



A Razer piacra dobta új Scarab egérpadját - 3. kép



A Razer piacra dobta új Scarab egérpadját - 4. kép

3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 7 napja

Hú de drága!meglepett smiley

válasz erre

DNS

14 éve, 5 hónapja és 7 napja

Szánkózni lehet vele?meglepett smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 5 hónapja és 7 napja

Háát én még sokakhoz hasonlóan csak az asztalon tologatom az egeremröhögő smiley
Ez nagyon franko cucc az tuti, ezzel biztos eredményesebbek lehetünkröhögő smiley
Na de csak ezért 40 eurot kiadniröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja