Advertisement

A Razer nemzetközi gyakornokprogramot indít

2012. augusztus 24.
1.6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Razer a mai napon bejelentette, hogy a profi játékosok számára gyakornoki programot indít.
Advertisement

Figyelembe véve a Razer eddigi történetét a hivatásos játékosok alkalmazásában, a program úgy épül fel, hogy a profi játékosoknak betekintést engedjen abba az iparágba, melyet imádnak, valamint karrier lehetőségeket nyisson meg azok előtt, akik a szakmai gyakorlat elvégzése után az iparágban dolgoznának. Gyakornoki helyek mind a kilenc, a világ különböző pontjain található Razer irodában elérhetőek lesznek, de minden helyszínen az azonos, egyidejűleg betöltött pozíciók száma korlátozott.

A részlegek, melyekben lehetőség van szakmai gyakorlatra: termék marketing, termékfejlesztés, közösség, e-sportok, rendezvények és PR. Ezek közül néhány már otthont ad korábbi profi játékosoknak, akik a gyakornokoknak iránymutatásokat adnak a Razer-nél töltött gyakorlatuk alatt. A számos, rendelkezésre álló részleg révén a hivatásos játékosok megtalálhatják azt a szakterületet, amely a legjobban megfelel képességeiknek és érdeklődésüknek.

A programban résztvevő következő hivatásos játékos nem más, mint a Team Razer saját Benedict 'HyHy' Lim Han Yong-ja, aki a Zenith Gaming színeiben játszik. Benedict a világ egyik legjobb Defence of the Ancients játékosa és hamarosan az egyesült államokbeli Seattle-ben tartandó 'International' bajnokságon mérkőzik meg. Benedict 'HyHy' Lim Han Yong szakmai gyakorlata röviddel azután kezdődik, hogy befejezte az International-t.

"A profi játékosokban megvan az elhivatottság és a fegyelem, hogy saját verseny-területükön a legjobbakká váljanak." nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer vezető játékosa és vezérigazgatója. "Ezek a jellemvonások közvetlenül átvihetőek az üzleti világba is, én pedig már alig várom, hogy a közeljövőben gyakornokként részt vehessenek cégünk életében."

Meghívjuk a világ összes hivatásos játékosát, hogy jelentkezzen a Razer-hez gyakornoknak - ehhez csak egy önéletrajzot és egy motivációs levelet kell küldeni a hr_esports@razerzone.com címre. További információkat a Razerzone honlapon olvashatunk.
Advertisement
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Hopp mik vannak!

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Hopp mik vannak!

válasz erre

darkomen

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Ezt nekem találták ki, csak sajnos most nem tudok jelentkezni.

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Benevezek.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja