A Razer bemutatta új Naga Hex Wraith Red egerét

2012. május 03.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Főként az elsőrangú számítógépes kontrollereiről ismert Razer a tegnapi napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egereinek termékkínálatát.
Advertisement

A frissen reflektorfénybe állított újdonság valójában nem egy új fejlesztés eredménye, hanem a gyártó korábbi Razer Naga Hex modelljének a csekély mértékben módosított változata, ami a boltok polcaira Razer Naga Hex Wraith Red típusjelzéssel fog megérkezni. A vállalat által eszközölt módosítás gyakorlatilag csak a mutatóeszköz külső megjelenését érinti, ugyanis a legfőbb különbség, hogy a Naga Hex zöldes árnyalatú fedlapját a tervezők egy vörös színben pompázó megoldásra cserélték.

A frissen bemutatott Razer Naga Hex Wraith Red további specifikációja megegyezik a zöldbe öltöztetett alapmodellével, ugyanis továbbra is 81 X 70 X 46 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 134 grammos tömeg társul, a számítógép USB portjára pedig hagyományos módon, vezetéken keresztül csatlakoztatható.

A lehető legprecízebb irányításért a Razer 5600 DPI felbontású, Razer Precision 3.5G névre keresztelt lézer szenzora felel, aminek köszönhetően az egérmutató mozgása precíz és folyamatos még a 200 inch/másodperc sebességű mozdulatok esetében is. A pontos vezérlést garantálják még a teflon bevonatú talpak, valamint a gyártó Ultrapolling technológiája is, ami 1000 Hz-es mintavételezést és 1 milliszekundumos válaszidőt eredményez.

Az újdonság felszereltségében persze továbbra is megtalálható a Razer Synapse 2.0 elnevezésű technológia, ami a játékos egyedi beállításait automatikusan egy cloud szerverre menti, de emellett az eszköz számára biztosítja a legfrissebb illesztőprogramokat, illetve firmware update-eket.

Termékjellemzők:
6 darab mechanikus, MOBA és akció-RPG stílusokra optimalizált, hüvelykujjal aktiválható gomb.
11, teljes mértékben programozható gomb.
Különleges kapcsolók biztosítják a percenkénti akár 250 kattintást.
10 millió kattintásos élettartam.
Ergonomikus, lekerekített design.
Razer Synapse 2.0.
5600 DPI érzékenységű Razer Precision 3,5G lézeres szenzor.

Az új Razer Naga Hex Wraith Red már megrendelhető a Razerzone weboldaláról 80 eurós áron, a szélesebb körű megjelenésére pedig 2012 második negyedévétől számíthatunk.

A Razer bemutatta új Naga Hex Wraith Red egerét - 2. kép


A Razer bemutatta új Naga Hex Wraith Red egerét - 3. kép

Advertisement
4 hozzászólás

Veterán

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

tátva maradt a szám

válasz erre

DoubleW

9 éve, 7 hónapja és 8 napja

Jól néz ki de mint mindig elég drága is

válasz erre

fabre

9 éve, 7 hónapja és 8 napja

Csinos darab.

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 8 napja

Azazeggggér!

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt