Advertisement

A Razer bemutatta megújult Naga egerét

2012. május 09.
1.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Razer a mai napon bejelentette, hogy megújult formájában újra elérhető az eredetileg 2009-ben bemutatott, Razer Naga névre keresztelt egere.
Advertisement

A ráncfelvarrásnak köszönhetően a mutatóeszköz talán leglényegesebb újdonsága, hogy egy áttervezett, csúszásmentes felülettel lett ellátva, ami nem csak a kényelmesebb és pontosabb irányítást teszi lehetővé, de a matt külsejének köszönhetően az ujjlenyomatok sem látszanak meg rajta. További módosítás, hogy az egér felső részén található gombok is áthelyezésre kerültek, így ennek eredményeként azok lényegesen jobban elérhetőek lettek.

Az újjászületett kontroller a gyártó 5600 DPI felbontású, Razer Precision 3.5G névre keresztelt lézer szenzorával van felvértezve, aminek köszönhetően az egérmutató mozgása precíz és folyamatos még a 200 inch/másodperc sebességű mozdulatok esetében is, de a pontosságot garantálják még a teflon bevonatú talpak, valamint a gyártó Ultrapolling technológiája is, ami 1000 Hz-es mintavételezést és 1 ms-os válaszidőt eredményez. A Razer Naga a számítógépek USB portjához hagyományos módon, vezetéken keresztül csatlakoztatható.

A lehető legkényelmesebb használatot garantálják még a cserélhető oldallapok is, amiből a gyártó három darabot mellékel, persze eltérő formájúakat. Az újra megjelent egér természetesen továbbra is 17 darab egymástól függetlenül programozható gombot vonultat fel, amik közül 12 darab az oldalsó részen, a hüvelykujjnál kapott helyet.

A Naga felszereltségében persze feltűnt az újabb Razer modelleknél már megismert Synapse 2.0 technológia is, ami képes a játékos egyedi beállításait automatikusan cloud szerverre menteni, de emellett az eszköz számára biztosítja a legfrissebb illesztőprogramokat, illetve firmware update-eket.

Termékjellemzők:
17 darab MMO stílusra optimalizált gomb (ezek közül 12 db hüvelykujjal aktiválható).
Három cserélhető oldalpanel.
Razer Synapse 2.0 támogatás.
5600 DPI érzékenységű Razer Precision 3,5G lézeres szenzor.
1000 Hz Ultrapolling / 1 ms-os válaszidő.
200 hüvelyk/másodperc maximális követési sebesség.
Hangtalan, ultrasima egértalpak.

A megújult Razer Naga már megrendelhető a gyártó Razerzone weboldaláról 80 eurós áron, a boltokban való megjelenésére pedig 2012 második negyedévétől számíthatunk.

A Razer bemutatta megújult Naga egerét - 2. kép


A Razer bemutatta megújult Naga egerét - 3. kép

Advertisement
7 hozzászólás

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 24 napja

korrekt helyett inkabb a parasztvakitas szot hasznalnam. minden hulyeseget ertelmetlen dolgot ki kell talalmi, hogy el lehessen adni ezeket a tularazott egereket.latom gyorsan bedolnek neki a butuskak.

válasz erre

DoubleW

9 éve, 6 hónapja és 25 napja

Mindegyik Razer egér jól néz ki de drága is

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
Szerverre menti a beállításokat. Korrekt.
hat nem kispalyas

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 25 napja

Szerverre menti a beállításokat. Korrekt.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 25 napja

25k. Nem gyenge.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 25 napja

huazta*****

válasz erre

Braddock

9 éve, 6 hónapja és 25 napja

Veszett jól néz ki!

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profilja