A Razer bemutatta a MechWarrior Online-ra szabott Artemis kontrollerét

2012. június 07.
1.7021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Razer, a csúcsteljesítményű gamer hardverek gyártója az E3 alkalmával bejelentette együttműködését a Piranha Games és az Infinite Game Publishing cégekkel a MechWarrior franchise következő, várva-várt címével, a MechWarrior Online-al kapcsolatban.

Az együttműködés csúcspontja a Razer Artemis, egy kontroller koncepció, mely úgy lett kialakítva, hogy a játékosoknak versenyelőnyt nyújtson, amint eltapossák és elpusztítják ellenfeleiket a győzelemhez vezető úton a BattleTech kegyetlen világában.

A BattleMech ihlette Razer Artemis kontroller koncepció a játékosokat kedvenc fém behemótjaik pilótafülkéjébe helyezi, ahol teljesen elmerülhetnek a csatatér veszélyeinek megfigyelésében, valamint győzelmeket vívhatnak ki az általuk választott Nagy Házak számára. A teljességgel programozható, finomhangolt vezérléssel rendelkező, ergonomikusan állítható Razer Artemis kontroller koncepció a Mech-ek irányítását hatékonyabbá és halálosabbá teszi a harcban.

"Ez eredeti MechWarrior PC játéksorozat egy jelentős mérföldkő volt játékos életemben." nyilatkozta Robert "RazerGuy" Krakoff, a Razer USA elnöke. "Amikor bejelentették, hogy egy új MechWarriorOnline játék készül, a Razer több mint izgatott volt, hogy lehetőség nyílik a Piranha Games-szel és az Infinite Game Publishing-gal történő együttműködésre. Saját kontroller koncepcióval rukkoltunk elő, amely utat nyit a robotpusztítás új generációja előtt."

Russ Bullock, a Piranha Games elnöke így nyilatkozott: "Örömömre szolgál, hogy a Razer-rel együttműködve egy exkluzív MechWarrior Online gamer perifériát tervezhetek. A MechWarrior Online egy olyan cím, melyre a rajongók már nagyon rég óta várnak, és izgatottan várjuk, hogy számukra a lehető legjobb perifériát nyújthassuk át, olyan csúcsminőségű partnerekkel közösen, mint a Razer. A MechWarrior rajongók tudják, mennyire fontos a Mech-ek precíz irányítása, és úgy gondoljuk, hogy ez egy igazán nagy lehetőség lesz a számukra."

A Razer Artemis egy 12 gombos billentyűzetből, egy középre pozicionált LCD kijelzőből, valamint egy erő-visszacsatolásos joystickból tevődik össze, amik közül az utóbbi további funkciókkal vértezhető fel egy a baloldali klaviatúrán helyet kapott gomb aktiválásával. Az új kontrollerről további információt nem árult el a gyártó, emellett sajnos a várható megjelenési idejét is homály fedi.

A Razer bemutatta a MechWarrior Online-ra szabott Artemis kontrollerét - 2. kép

4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 12 napja

Cpt_Nihil írta:
Már csak egy olyan hidraulikus karosszék kéne, ami imitálja a lépegetést (magyarán a sz*rt is kirázza belőlünk ). És ha még a régi részekkel is kompatibilis lenne... Hmmm...
De nagy lenne!

válasz erre

Cpt_Nihil

8 éve, 9 hónapja és 12 napja

Már csak egy olyan hidraulikus karosszék kéne, ami imitálja a lépegetést (magyarán a sz*rt is kirázza belőlünk ). És ha még a régi részekkel is kompatibilis lenne... Hmmm...

válasz erre

iPet

8 éve, 9 hónapja és 13 napja

Miután totálisan MechWarriror függő vagyok ezért pukeing rainbow..............

válasz erre

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 13 napja

Az a cucccc, te jó ég!!!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2012

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja