A Razer bejelentette új Ferox hordozható hangszóróját

2011. január 25.
3.7991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Razer, a világ vezető, nagy pontosságú játékperiféria márkája a mai napon bejelentette a Razer Feroxot - egy dögös, ultrahordozható, sztereó hangszórópárt mely ismét bizonyítja, hogy nem a méret a lényeg, hanem az akusztika.

360 fokos körkörös hangzását hallva az ember elcsodálkozik, hogy valami, ami ilyen kicsi, hogyan szólhat ennyire jól! "A Razer Ferox egy kifinomult, modern, játékosoknak készült boombox." - nyilatkozta Robert "RazerGuy" Krakoff, a Razer USA elnöke. "Egyszerű és kompakt konstrukciója minimális helyigény mellett kristálytiszta hangzást biztosít - akár játszol, akár zenét hallgatsz útközben."

A Razer Ferox 360 fokos körkörös akusztikájával tiszta, a teret betöltő hangzást nyújt, megnövelve az optimális zenei élményt nyújtó terület nagyságát a hagyományos, csak előre sugárzó hangfalakhoz képest. Függetlenül attól, hogy állsz, ülsz, vagy épp hátraszaltózol egy tomboló tűzharc közepén - a Razer Ferox hangja ugyanúgy körülvesz.

A megnövelhető rezonációs üreg erőteljesebb basszusokat, az optimalizált digitális erősítők pedig teltebb hangzást adnak, miután mindkét kamra a bekapcsoló gomb megnyomása után megemelkedik. Nehéz lesz távol tartani a kezed ettől a rafinált szerkentyűtől, annyira jól néz ki, ahogy bekapcsol a Razer Ferox.

Akkumulátorának 12 órás üzemidejével és kényelmes hordtáskájával a Razer Ferox rendkívül sokoldalú. A hordozható hangszórókat kényelmes audio megoldásként használhatod akár asztali konfigurációdhoz egy helyhiánnyal küzdő LAN-partin, vagy arra, hogy a strandon rázd a fejed lejátszási listád dübörgő számaira. Csak dugd be bármelyik 3,5 mm-es jack-aljzattal rendelkező médialejátszóba, és rájössz, hogy többé nem akarsz kimozdulni a Razer Ferox nélkül - különösen, hogy a fenomenális hangzástól csak egy csatlakoztatás és egy gombnyomás választ el.

A Razer Feroxról:
Erőteljes hangzás, hordozható formában - ez a Razer Ferox: egy apró méretű, de ugyanakkor félelmetes hangzású sztereó hangszórópár. 360 fokos körsugárzói egyenletes, tiszta hangzással töltik ki a teret, miközben a megnövelhető rezonációs üreg fantasztikus basszusokat, az optimalizált digitális erősítők pedig magasabb hatásfokot és teljesítményt biztosítanak. Többdimenziós hangzásélmény, amely elfér a tenyeredben - ennél többet pedig kívánni sem lehet. Egyszerű "Plug and Play" működésével, 12 órás akkumulátor élettartamával, és praktikus hordtáskájával a Razer Ferox maximálisan kielégíti a hordozható hangszórókkal kapcsolatos elvárásokat.

A Razer Ferox ajánlott fogyasztói ára: USA 59.99 dollár; EU 59.99 euró

Termékjellemzők:
A 360 fokos hangzás biztosítja a tiszta körkörös hallhatóságot
A megnövelhető rezonációs üreg garantálja az erőteljes basszusokat
Digitális erősítés a magasabb hatásfokért
Minden 3,5mm-es jack-aljzattal rendelkező médialejátszóval kompatibilis
30 mm-es átmérőjű hangszórómembránok a kivételesen jó hangzásért
Újratölthető beépített akkumulátorok (nem cserélhető)
Akár 12 órás üzemidő
Egyidejűleg tölthető és használható
LED jelzi az akkumulátor töltöttségét, egyszerű ellenőrzést biztosítva
Észrevétlen váltás a ki- és bekapcsolás között
Hordtáska a maximális hordozhatóságért


A Razer bejelentette új Ferox hordozható hangszóróját - 2. kép



A Razer bejelentette új Ferox hordozható hangszóróját - 3. kép

6 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 16 napja

ha itt a Razerről van szó esetlegesen nincs valakinek egy megalodonja 7.1ese? mer az enyém laptopon ritkán de recseg asztalin semmi...
üdv :Rhae

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 16 napja

lekorábban talán a computermodnal tud szerezni majd aki szeretne szomorú smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 16 napja

Kell!

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 16 napja

nagyon durva cucc!

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 16 napja

Mennymár, ez egy hangszóró?meglepett smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 4 hónapja és 16 napja

Hmm leginkább tea fözöre hasonlitröhögő smiley de azért 12 óra üzemidö nem roszzs, némelyik csak egy két órát birwtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja