A Razer bejelentette új Ferox hordozható hangszóróját

2011. január 25.
3.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Razer, a világ vezető, nagy pontosságú játékperiféria márkája a mai napon bejelentette a Razer Feroxot - egy dögös, ultrahordozható, sztereó hangszórópárt mely ismét bizonyítja, hogy nem a méret a lényeg, hanem az akusztika.

360 fokos körkörös hangzását hallva az ember elcsodálkozik, hogy valami, ami ilyen kicsi, hogyan szólhat ennyire jól! "A Razer Ferox egy kifinomult, modern, játékosoknak készült boombox." - nyilatkozta Robert "RazerGuy" Krakoff, a Razer USA elnöke. "Egyszerű és kompakt konstrukciója minimális helyigény mellett kristálytiszta hangzást biztosít - akár játszol, akár zenét hallgatsz útközben."

A Razer Ferox 360 fokos körkörös akusztikájával tiszta, a teret betöltő hangzást nyújt, megnövelve az optimális zenei élményt nyújtó terület nagyságát a hagyományos, csak előre sugárzó hangfalakhoz képest. Függetlenül attól, hogy állsz, ülsz, vagy épp hátraszaltózol egy tomboló tűzharc közepén - a Razer Ferox hangja ugyanúgy körülvesz.

A megnövelhető rezonációs üreg erőteljesebb basszusokat, az optimalizált digitális erősítők pedig teltebb hangzást adnak, miután mindkét kamra a bekapcsoló gomb megnyomása után megemelkedik. Nehéz lesz távol tartani a kezed ettől a rafinált szerkentyűtől, annyira jól néz ki, ahogy bekapcsol a Razer Ferox.

Akkumulátorának 12 órás üzemidejével és kényelmes hordtáskájával a Razer Ferox rendkívül sokoldalú. A hordozható hangszórókat kényelmes audio megoldásként használhatod akár asztali konfigurációdhoz egy helyhiánnyal küzdő LAN-partin, vagy arra, hogy a strandon rázd a fejed lejátszási listád dübörgő számaira. Csak dugd be bármelyik 3,5 mm-es jack-aljzattal rendelkező médialejátszóba, és rájössz, hogy többé nem akarsz kimozdulni a Razer Ferox nélkül - különösen, hogy a fenomenális hangzástól csak egy csatlakoztatás és egy gombnyomás választ el.

A Razer Feroxról:
Erőteljes hangzás, hordozható formában - ez a Razer Ferox: egy apró méretű, de ugyanakkor félelmetes hangzású sztereó hangszórópár. 360 fokos körsugárzói egyenletes, tiszta hangzással töltik ki a teret, miközben a megnövelhető rezonációs üreg fantasztikus basszusokat, az optimalizált digitális erősítők pedig magasabb hatásfokot és teljesítményt biztosítanak. Többdimenziós hangzásélmény, amely elfér a tenyeredben - ennél többet pedig kívánni sem lehet. Egyszerű "Plug and Play" működésével, 12 órás akkumulátor élettartamával, és praktikus hordtáskájával a Razer Ferox maximálisan kielégíti a hordozható hangszórókkal kapcsolatos elvárásokat.

A Razer Ferox ajánlott fogyasztói ára: USA 59.99 dollár; EU 59.99 euró

Termékjellemzők:
A 360 fokos hangzás biztosítja a tiszta körkörös hallhatóságot
A megnövelhető rezonációs üreg garantálja az erőteljes basszusokat
Digitális erősítés a magasabb hatásfokért
Minden 3,5mm-es jack-aljzattal rendelkező médialejátszóval kompatibilis
30 mm-es átmérőjű hangszórómembránok a kivételesen jó hangzásért
Újratölthető beépített akkumulátorok (nem cserélhető)
Akár 12 órás üzemidő
Egyidejűleg tölthető és használható
LED jelzi az akkumulátor töltöttségét, egyszerű ellenőrzést biztosítva
Észrevétlen váltás a ki- és bekapcsolás között
Hordtáska a maximális hordozhatóságért


A Razer bejelentette új Ferox hordozható hangszóróját - 2. képA Razer bejelentette új Ferox hordozható hangszóróját - 3. kép

6 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

ha itt a Razerről van szó esetlegesen nincs valakinek egy megalodonja 7.1ese? mer az enyém laptopon ritkán de recseg asztalin semmi...
üdv :Rhae

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

lekorábban talán a computermodnal tud szerezni majd aki szeretne

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Kell!

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

nagyon durva cucc!

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Mennymár, ez egy hangszóró?

válasz erre

skyman

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Hmm leginkább tea fözöre hasonlit de azért 12 óra üzemidö nem roszzs, némelyik csak egy két órát bir

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaiPet profilja1000feri profiljaImperator profilja