A rajongók segítségével szeretne visszatérni a Black Isle Studios

2012. december 21.
1.5241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tény ugyan, hogy a Black Isle Studios a maga nemében rengeteg kiváló és legendás címet tett le az asztalra, elég csak az Icewind Dale-re és a Planescape: Tormentre gondolnunk, de manapság a csapat már csak árnyéka önmagában, sőt, évek óta tetszhalott állapotban vannak.

A fejlesztők azonban a mai napon megdöbbentő ötlettel álltak elő, lévén arra kérik rajongóikat, hogy adományokkal segítsék őket azért, hogy a Black Isle Studios ismét visszatérhessen a színtérre, mindemellett pedig régi fényében tündököljön.

Hogy hol és milyen formában lehet pénzt adományozni a csapatnak, azt sajnos még nem tudjuk - pedig éppen ez lett volna a lényeg -, de azt még hozzátették, hogy ezúttal igencsak komolyan gondolják a visszatérést, első alkotásuk pedig az évek óta készülő Project V13 lesz, amely elmondásuk szerint egy klasszikus szerepjátéknak ígérkezik. Ti fizetnétek azért, hogy visszatérjen a Black Isle Studios?
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 27 napja

Én biztosan nem fizetek előre nekik hogy utána pénzért kelljen tőlük játékokat vennem... Általában nagyon hálátlanok az ilyen kéregetők....

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja