A Raidmax bemutatta új Cobra számítógépházát

2012. november 09.
2.9291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes kiegészítőkre szakosodott Raidmax a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új számítógépházzal bővítette ki kínálatát.

A most bemutatkozó újdonság a boltok polcaira Raidmax Cobra névvel fog megérkezni, és akárcsak a gyártó legtöbb terméke, természetesen az új ház is kifejezetten a játékos felhasználók számára készült. Az 525 X 240 X 460 milliméteres termék midi torony kialakítással gördült le a gyártósorról, alaplapok közül pedig a microATX, valamint a standard ATX formátummal tervezett modellek fogadására van felkészítve.

A beépített konfiguráció megfelelő szellőzését alapesetben két darab 120 milliméteres ventilátor biztosítja, amik közül egy LED megvilágítású a frontrészen, egy pedig a hátfalon kapott helyet. Amennyiben tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, rendelkezésre áll még két darab 120/140 milliméteres a tetőrészen, valamint egy 120 milliméteres a ház alján kialakított ventilátorhely is, de a tervezők gondosságának köszönhetően persze a vízhűtéses rendszerek is gond nélkül installálhatóak.

Az optikai meghajtóknak három darab 5,25 inches, a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak pedig három darab 3,5, illetve négy darab 2,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget. A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen egy darab legújabb generációs USB 3.0 és egy USB 2.0 csatlakozó sorakozik fel, de a felhozatalból természetesen nem hiányzik az audiorendszer már jól megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetése sem. Az új Raidmax Cobra megjelenésére december folyamán számíthatunk, mégpedig 70 dollár körüli áron.

A Raidmax bemutatta új Cobra számítógépházát - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

Szépek ezek a házak, de nekem nem számít a csicsa, tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi, több éves kuckóval is. Szép nagy darab, minden kényelmesen elfér benne. Ebből a Cobra-ból csak a nagyon durva hűtést irigylem. Az én gépházamban megáll a forróság, emiatt így nyáron mindig kénytelen vagyok levenni az oldallapot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja