A Quantic Dream szerint a The Dark Sorcerer tech demó még csak a kezdet volt

2013. október 15.
2.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha emlékeztek még az idei E3 kiállításon a Quantic Dream részéről bemutatott PlayStation 4-es The Dark Sorcerer tech demóra, akkor bizonyára az is megmaradt bennetek, hogy a kérdéses demonstráció elképesztően látványosra sikeredett, így sokan elhagyták tőle az állukat is.

David Cage, avagy a Quantic Dream vezére szerint azonban a látottak csak a kezdetet jelentették, úgyszólván a minimum minőséget, amit majd a PlayStation 4-en láthatunk, ergo a Sony konzoljára érkező játékok többsége még ennél is szebb lesz majd.

A Beyond: Two Souls fejlesztését nemrégiben letudó Quantic Dream vezére egyébiránt hozzátette, hogy a kérdéses tech demót egy nagyon kis csapat készítette, méghozzá kevés idővel és minimális erőforrásokkal, de most az egész stúdió már egy új projekten dolgozik, így el sem merjük képzelni, hogy milyen látványorgia és élmények várnak majd ránk a Quantic Dream legújabb videojátékában.

Szerintetek a The Dark Sorcerer tech demón látható középkori fantasy vonulatot viszi majd tovább a csapat, vagy inkább újabb utakat fedeznek fel maguknak?
az idei E3 kiállításon a Quantic Dream részéről bemutatott PlayStation 4-es The Dark Sorcerer tech demóra, akkor bizonyára az is megmaradt bennetek, hogy a kérdéses demonstráció elképesztően látványosra sikeredett, így sokan elhagyták tőle az állukat is.'>
4 hozzászólás

kpal

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

csirkee írta:
Én az új utakra szavaznék mosolygó smiley
+1 kis változásosság kell mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Az a bemutató elég látványos volt, emlékszem rá. Viszont én nem hiszem, hogy sokkal szebbet tudnak készíteni játékokban.

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Szerintem ez marad csak egy tech demó, nem lesz belőle semmi.

válasz erre

csirkee

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Én az új utakra szavaznék mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja